Assenin MotoGP-osakilpailun sairaalassa viettänyt Niki Tuuli: ”Saksassa tarkoitus olla viivalla”

SIC Racing -tiimin väreihin kesken kauden siirtynyt Niki Tuuli loukkaantui lauantain aika-ajoissa niin pahasti, että hän joutui viettämään kisapäivän hollantilaisessa sairaalassa.

– Assenin viikonloppu on kirjaimellisesti paketissa ja valitettavasta loukkaantumisesta johtuen meikäläistä ei lähtöviivalla sunnuntaina nähty, Tuuli pahoittelee.

– Aika-ajoissa tapahtunut highside teki siinä määrin tuhoa vasempaan käteeni, että siihen loppui meikäläisen Assenin viikonloppu. Heti kaatumisen jälkeen lähdimme ratasairaalaan ja sieltä paikalliselle kirurgille, joka operoi vasemman käden nimettömän. Sormeen jouduttiin tekemään pieni amputaatio ja tästä aloitetaan käden paranteleminen ja kuntouttaminen.

Assenin viikonloppu ei muutenkaan mennyt suomalaisen osalta putkeen.

– Koko viikonlopun kärsimme pienistä ongelmista pyörän ajettavuuden kanssa ja vaikka eroa kärkeen saatiin kutistettua, niin menoon ei voinut olla täysin tyytyväinen.

Tuuli toivoo toipuvansa ensi viikolla ajettavaan Sachsenringin osakilpailuun mennessä. Sitä ennen hän viettää kuitenkin aikaa kotimaassa.

– Jos kaikki menee parantumisen kanssa hyvin, niin Saksassa ollaan taas viivalla. Kiitos tiimille, sponsoreille ja kaikille mukana vauhdissa oleville sekä tsemppiviestejä laittaneille. Tulevana viikonloppuna on luvassa 54. Imatranajo, törmäilemisiin siellä!

 

Uusin numero