Aprilia RXV Dakar-kilpuri

Francisco López tuli tammikuussa Argentiinassa ja Chilessä ajetussa ”Etelä-Amerikka-Dakarissa” Aprilia RXV 4.5:llaan kokonaisutuloksissa kolmanneksi, voittaen kolme etappia. Näillä ansioilla Aprilia teki paluun maailman kovimman kilpailun kärkikastiin.

Nyt on julkistettu lähes täydellinen aidon Dakar-kilpurin kopio RXV 4.5 Rally Replica, joka on suunnattu nimenomaan yksityiskuljettajille. Replica-mallin rinnalla on saatavilla asennussarja, jolla voi oman RXV:nsä muuntaa todelliseksi seikkailupyöräksi. Molemmat vaihtoehdot ovat tosin melkoisen hinnakkaita.

RXV 4,5 Rally Replicat valmistaa Aprilia Racing Noalessa. Mallin hinta Italiassa on 37 000 euroa ja myynti on yksinoikeudella Team Giofililla.

RXV:n asennussarja maksaa puolestaan 16 000 euroa. Hintaan sisältyy neljä polttoainesäiliötä, uudet lokasuojat ja katteet, jousitus ja Arrowin avarammin hengittävä pakoputkisto. Asennussarja on tilattavissa Aprilia Racingilta tai Team Giofililta.

Kutsuuko seikkailu sinua? Ja porottaako sinun unelmareissullasi armoton aurinko ja hampaiden välissä narskuu aavikon hiekka. Vaiko kutsuuko pikemminkin Lapin yötön yö ja suopursun makea tuoksu?

Uusin numero