Antti Pyrhönen voittoon Belgiassa

Lommelin kisa oli hyvä harjoitus alkavaa motocrossin MX3-luokan MM-sarjaa silmälläpitäen. Ensimmäisessä erässä Pyrhönen oli kolmas ja toisessa heltisi kakkossija, joka riitti hyvinkääläiselle MX1-luokan kokonaiskisan voiton viemiseksi. Pyrhösen kanssa samat sijat, mutta käänteisissä erissä ajoi Hollannin Patrick Roos. Pyrhösen toisen erään sija ratkaisi voiton.
– Kisa oli ehdottomasti parasta harjoitusta, vaikka täällä ei MM-tähtiä ollutkaan mukana. Otin hyvät startit molemmissa erissä, vaikka ajoinkin harjoituspyörälläni. Toisen erän startti osui aivan nappiin ja kurvasin ensimmäisen kurviin ykkösenä ja siitä sai pienen boonusrahankin, hymähtää Pyrhönen tyytyväisenä.
Pyrhösen kuukausi sitten murtunut lapaluu ja viime ajat vihoitellut akillesjänne alkavat olla jo kunnossa, vaikka vielä hieman ilmoittelevatkin olemassa olostaan.
– Olen ajanut viimeiset pari viikkoa todella paljon ja sekä lapaluu, että nilkka ovat hieman hellinä, mutta eivät enää oikeastaan häiritse ajamista. Tämä viikko täytyy ottaa hieman rennommin, että on ensi viikonloppuna mahdollisimman kovassa iskussa, kun MM-sarja alkaa Englannin Hawkstone Parkista, kertoo Pyrhönen.

Tiedote: Tapio Vuori

Uusin numero