Antti Häkkänen Imatranajon suojelija

Perinteikäs Imatranajo tuo kymmeniä tuhansia katsojia Vuoksen varrelle seuraamaan vauhdikasta katuratakilpailua. 

Vuoksen rannat täyttyvät jälleen tuhansista moottoripyöristä sekä kymmenistä tuhansista moottoriurheilufaneista, kun maailman parhaat katuratakuljettajat saapuvat kilpailemaan Imatran herruudesta. Tänä vuonna tapahtuman suojelijaksi on saatu Suomen puolustusministeri Antti Häkkänen.

– Imatranajo on perinteikäs ja merkittävä suomalaisen moottoriurheilun tapahtuma, jonka vaikutukset heijastuvat laajalle. Se kerää osallistujia lukuisista maista ja tuo alueellemme mittavaa kansainvälistä näkyvyyttä. Tapahtuma on todellinen eteläkarjalaisen tekemisen voimannäyttö. Tunnenkin suurta ylpeyttä saadessani toimia tapahtuman suojelijana. Toivotan kaikille kilpailijoille, tapahtumaa järjestämässä oleville sekä yleisölle onnistunutta ja ikimuistettavaa tapahtumaa urheiluelämysten parissa, Suomen puolustusministeri Häkkänen kertoo.

Tuleva viikonloppu tarjoaa vauhtia sekä viihdettä koko perheelle. Imatranajossa yleisö pääsee seuraamaan lähietäisyydeltä huippukuljettajien kamppailua Imatran Jarno Saarinen Circuitilla. Tapahtuma tarjoaa myös muuta nähtävää ja koettavaa laajan näyttelyalueen muodossa. Kisaamisen jälkeen perjantai- ja lauantai-illat kruunaavat huippuartistit keskustaan rakentuvassa Imatranajon kisakylässä.

Teksti ja kuvat: Imatranajon tiedotus

Uusin numero