Andrea Iannonen lähtö Suzukilta varmistui

Viime kaudella hän ei ollut podiumilla kertaakaan, MM-pisteissä sijoitus oli 13:s. Tällä kaudella hän on kuitenkin ollut kuin eri mies, Iannone oli kolmas sekä Austinissa että Jerezissä. Mutta ilmeisesti näytöt tulivat liian myöhään, koska Suzuki on ottamassa Joan Mirin hänen tilalleen.

”On jo varmaa, etten jatka Suzukilla tämän kauden jälkeen. Vaihdan toisen valmistajan leipiin, mutta en halua vielä kertoa siitä enempää”, Iannone sanoi.

”Vuonna 2016 kerroin tämän saman kilpailun alla siirrostani Suzukille, nyt joudun kertomaan tämän. Keskustelimme tulevaisuudestani vain Barcelonan testien jälkeen. He pohtivat asiaa pitkään, mutta nyt on selvää, että joudun lähtemään.”

Iannonen vaihtoehdot ovat Aprilia, missä hän korvaisi Scott Reddingin tai paluu Pramac Ducatille, missä hän ajoi 2013-2014. Huhut ovat vieneet miestä vahvasti Aprilialle.

”Aprilia ei ole kuitenkaan ainoa valmistaja, jonka kanssa olen neuvotellut”, Iannone sanoo.

Huolimatta lähdöstään, Iannone aikoo antaa loppukaudesta kaikkensa Suzukilla.

”Olen todella tyytyväinen kauden alkuun, pyöräämme ja ihmisiin varikolla. Viime vuosi oli hankala ja suhteemme hiukan rakoili. Suzuki on kuitenkin tehnyt kaikkensa, samoin minä. Nyt pyrimme pitämään tämän saman suoritustason yllä kauden loppuun asti.”
 

Uusin numero