Andrea Iannone tulevaisuudestaan: ”Parin päivän sisään tiedätte”

Suzuki on jo vahvistanut Alex Rinsin ajavan ensi kaudella tiimissä, mutta Iannone on saanut vielä odottaa tietoa jatkostaan. Rins sai kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Iannone on ollut palkintopallilla nyt kahdesti peräkkäin, sekä Jerezissä että Austinissa. Rins teki saman tempun Argentiinassa, mutta on keskeyttänyt kaikki kolme muuta kilpailua.

On huhuttu, että Jorge Lorenzo siirtyisi Ducatilta Suzukille, kaikki peliliikkeet vaikuttavat nyt kaikkeen siirtomarkkinoilla.

“Olen täysin luottavainen sen suhteen, että jatkan MotoGP:ssä. Parin päivän kuluttua te kaikki tiedätte, mikä tulevaisuuteni on”, Iannone kertoi salamyhkäisesti Le Mansissa.

29-vuotias konkari ei ollut pahoillaan, vaikka seitsemän vuotta nuorempi espanjalaistallikaveri Rins sai jo jatkosopimuksen.

”Alex on nuori ja erittäin lahjakas kuljettaja, olen onnellinen ja iloinen hänen puolestaan. Hänellä oli viime kaudella valitettavan paljon loukkaantumisia, mutta nyt hän otti jo uransa ensimmäisen palkintopallipaikan ja on osoittanut huikean potentiaalinsa”, Iannone kehui.

Le Mansista Iannonella ei häävejä muistoja ole, paras sijoitus on viides kaudella 2015. Kaksi peräkkäistä kolmossijaa nostattavat kuitenkin toiveita.

”Meillä on ollut tosi hyvä jakso meneillään, olemme aloittaneet kauden hienosti, täysin eri tavalla kuin viime vuonna. Minulla on ollut joka kerta parempi fiilis pyörän päällä. Viime vuonna täällä rata oli tosi haastava. On se ehkä nytkin, mutta pääsemme kilpailuun täysin erilaisista lähtöasetelmista. Uskon vahvasti, että olemme erittäin lähellä kärkikuljettajia ja tiimejä”, Iannone kertoi.

Iannone on ajanut urallaan 87 MotoGP-starttia, voittanut kerran ja seissyt yhdeksästi podiumilla. Voitto tuli Ducatilla Itävallassa 2016, sitä edeltävällä kaudella hän oli MM-sarjan viides, mikä on miehen uran paras sijoitus. Mutta ehkei enää tämän kauden jälkeen, sillä Iannone keikkuu sarjassa sijalla neljä aivan kiinni Yamahan Maverick Vinalesin takalokarissa.
 

Uusin numero