Andrea Dovizioso: ”Nyt meillä on realistinen mahdollisuus maailmanmestaruuteen”

Talvitestit sujuivat hänen mukaansa suunnitelman mukaan ja kausi voi alkaa – niin kuin se alkaakin tulevana viikonloppuna.

”Viime kausi päättyi osaltamme erinomaisen hyvin ja talvi meni tismalleen, kuten oli suunniteltu. Meillä oli testeissä todella paljon uutta kokeiltavaa ja jokainen kolmesta testistä onnistui. Olen hyvin positiivinen sen suhteen, että tästä kaudesta tulee vielä parempi kuin edellisestä”, Dovizioso sanoi Qatarin GP:n lehdistötilaisuudessa.

”Mutta testit eivät kerro vielä totuutta kenenkään vauhdista, joten on odotettava kauden pari kolme ensimmäistä kilpailua ennen kuin voimme varmuudella sanoa, missä olemme.”

Dovizioso on ollut kolmella viime kaudella joka kerta kakkonen kauden avauksessa Losailissa.

“Kun ajat tehdastiimissä, niin silloin se odotusarvo tuntuu olevan aina mestaruus, mutta on oltava realisti. Aikaisemmin se ei ole ollut meille ihan realismia, mutta nyt on. Oli meillä toki viime vuonnakin mahdollisuutemme, mutta muutama huono kilpailu tuli. Niitä ei saisi juuri tulla, jos mestaruuden haluaa.”

”Nyt olemme mielestäni selkeästi paremmassa tilanteessa oikeastaan kaiken suhteen. Niin itseni kuin myös pyörän osalta.”
 

Uusin numero