Alvaro Bautista lähtee haastamaan Ducatilla Superbiken hallitsijaa

Alvaro Bautista on ajanut MotoGP-sarjan eri luokissa vuodesta 2002 alkaen. Vuonna 2006 hän taisteli 125-kuutioisten luokan mestariksi. Sen jälkeen Alvari kilpaili kolme vuotta 250-kuutioisten luokassa.

MotoGP-luokassa Bautista on ajanut vuodesta 2010 alkaen, jossa hänellä on jo 150 starttia. Tällä hetkellä Ducatilla ajava Bautista on pisteissä sijalla 13. Paras yksittäinen sijoitus on hänellä Saksan GP:stä, jossa hän ohitti ruutulipun viidentenä.

Aruba.it Racing – Ducati –tallissa Bautistan tiimikaverina on britti Chaz Davies. Bautista on innoissaan uudesta piristävästä luokkavaihdosta.

”Ensi kausi on minulle uusi jännittävä haaste 16 vuoden MotoGP-sarjan jälkeen. Olen muutokseen erittäin motivoitunut ja luotan Ducatiin. Uskon, että pysymme hyviin tuloksiin”, Bautista kertoo.

Edellisen kerran Bautista kilpaili pohjoisirlantilaisen Jonathan Rea kanssa samassa kilpailussa MotoGP-luokassa vuonna 2012, jolloin Rea kilpaili kahtena viikonloppuna MotoGP-luokassa tuuratessa loukkaantunutta Casey Stoneria.
 

Uusin numero