AllRight ja Hemmo valmiina Motofesteille

Tapahtuman juontaa NRJ:n aamupojat Anssi ja Renne. Festivaalihumua ovat nostattamassa mm. rap-artistit Uniikki ja JVG (Jare & Villegalle) ja lukuisia muut artistit. Lisäksi Pohjoismaiden kovimpiin stunttiryhmiin lukeutuva Stunt Freaks Team vetää oman Stunt-esityksensä päivän aikana.

Myös AllRight on tapahtumassa vahvasti mukana. Kunkin Stunt SM-luokan kärkikolmikolle on luvassa varsin tuntuvat AllRight-lahjakortit. Allright teltalla on myynnissä Metal Mulisha T-paitoja ja lippiksiä sekä Factory Effex tarrasarjoja. Ostoksia voi maksaa käteisen lisäksi myös kortilla.

Toisessa AllRight teltassa voi käydä tsekkailemassa M-Racing, Yoko- ja Alpinestars-ajovarusteita, EVS-suojia sekä Oakley ajolaseja. Lisäksi AllRight teltalla pääsee kokeilemaan FIM:n virallista MUD-crossipeliä. AllRight hemmo liikkuu myös alueella jakaen tarroja ja karkkeja.

Yhdessä yössä maailmanlaajuiseen suosioon noussut Stunt Freaks Team -hahmo Tigerman on myös paikalla aiheuttamassa hämmenystä. Huhujen mukaan Tigerman on haastanut AllRight Hemmon jonkinlaiseen mittelöön. Mikäli et ole vielä huimaa Tigerman-videota nähnyt, tsekkaa se tästä:
http://www.youtube.com/watch?v=FYAFvigSWJY

Mainittakoon vielä, että videolla esiintyvä Remppa-Ripe on myös paikalla ihastuttamassa festivaalikansaa.

Tapahtuma alkaa lauantaina klo 12.00 Vantaan Hakunilan Urheilupuistossa ja päättyy klo 21.00. Tapahtuman järjestää stuntryhmä Stunt Freaks Team:n ja New Generation Music -tuotantoyhtiö.

Lisätietoja:
http://www.facebook.com/motofest2012

Uusin numero