Alkuperäisosat Stormin valikoimiin

Alkuperäisvaraosia on heti saatavilla Hondan, Kawasakin, Yamahan, Suzukin, Ducatin ja Piaggio – konsernin pyöriin.

”Laajennus alkuperäisosiin oli valikoiman puolesta luontevaa, sillä meillä oli Ducati – yhteistyön pohjalta pelkästään positiivisia kokemuksia OEM-osien myynnistä. Asiakaskuntaamme kuuluu paljon pyöräänsä itse huoltavia kuluttajia ja ajoittain tarvikeosavalikoimamme ei riitä kattamaan kaikkia huoltotarpeita”, toteaa tuotepäällikkö Mikko Vänttinen.

”Meillä on tällä hetkellä oman arviomme mukaan Suomen suurin mp-tuotteiden verkkokauppa tukemassa ketjuamme. Etenkin verkossa kilpailemme kuitenkin kiivaimmin ulkomaisten toimijoiden kanssa. Alkuperäisosat ovat olleet yksi tuoteryhmä, jonka syystä koemme hävinneemme asiakkaita näihin kauppoihin. Hinnoissa ja valikoiman laajuudessa olemme tekniikassa jo samalla viivalla. Nyt asia korjataan”, ilakoi Samuli Niemelä Stormilta.

”Alkuperäisosien myötä valikoimamme räjähtää miljooniin tuotteisiin. Työstämme parhaillaan uutta hakutoimintoa osille. Ensimmäisessä vaiheessa, vuoden alussa, ne löytyvät hakemalla OEM koodilla hakukentästä. Loppujen lopuksi kyse on asiakaskokemuksen parantamisesta. Haluamme, että asiakkaamme mieltävät meidät paikaksi joka pystyy toimittamaan osat kuin osat, nopeasti ja kohtuuhintaan”, Niemelä lisää.

Uusin numero