Alex Rins: ”Suzuki on nyt 100 kertaa parempi kuin viime vuonna”

Kausi 2017 oli Suzukille kaamea, se ei saavuttanut yhtään palkintopallipaikkaa ja oli lisäksi valmistajien pisteissä viimeinen. Myös rookie Rinsin kausi oli todella hankala.

Buriramin testeissä Rins oli kaikkina päivinä seitsemän nopeimman joukossa.

”Meillä on nyt oikein hyvä perusta tässä pyörässä. Kokeilimme Thaimassa todella paljon eri asioita, mutta silti vauhti säilyi. Osan jutuista hylkäsimme heti, koska ne eivät toimineet. Olemme tehneet sekä täällä että Malesiassa todella hyvää työtä”, Rins iloitsee.

”Saimme testistä todella paljon positiivista mukaamme. Mutta koskaan ei saa olla liian tyytyväinen, pyysinkin tiimiltä pyörään lisää tehoja, etenkin kiihdytyksiin. Mutta se on selvä, että meillä on hyvä pyörä, sata kertaa parempi kuin viime vuonna.”

Viime vuoden MM-sarjassa Rins oli 16:s ja kärsi loukkaantumisista. Kauden lopussa Rins ajoi hyvin ja sama tahti on jatkunut testeissä.

”En ole koskaan tehnyt näin paljon töitä ennen kauden alkua. Viime vuonna olin toimettomana koko joulukuun ja myös puolet tammikuusta. Nyt olen herännyt aikaisin ja mennyt punttisalille harjoittelemaan, olen nyt paljon paremmin valmistautunut kauteen. Olen hyvässä kunnossa ja pyörä on hyvä, uskon tämän kauden olevan meille täynnä hyviä suorituksia.”
 

Uusin numero