Aki Ajo: ”Pää pystyssä ensi kauteen”

– Tämä viikonvaihde ja kauden viimeinen kisa olivat todella hyviä. Kaikki kuljettajamme ovat osoittaneet hienoa vauhtia ja jokainen on tehnyt hyvää työtä. Erityisesti Jack oli sensaatiomainen läpi viikonvaihteen, Ajo kehui kauden kuudennen voittonsa ajanutta Milleriä.

– Hän (Miller) osoitti olevansa radalla nopeampi kuin kukaan muu. Muut kuljettajat olivat myös erittäin vahvoja ja aggressiivisia Jackia kohtaan, mutta hän pysyi keskittyneenä, ajoi upean kisan ja voitti sen, Ajo jatkoi.

Ajon yhteistyö jatkuu Millerin kanssa myös tästä eteenpäin, vaikka 19-vuotias australialainen siirtyykin MotoGP-luokkaan ja Hondan LCR-tiimiin. Ajo toimii Millerin henkilökohtaisena managerina.

– Tietenkin me kaikki olemme nyt vähän pettyneitä, koska emme saavuttaneet maailmanmestaruutta. Mutta koko tiimi ja partnerimme voivat olla ylpeitä siitä työstä mitä olemme yhdessä tehneet. Olen kiitollinen kaikille niille henkilöille, jotka ovat olleet mukana tässä projektissa ja tukemassa meitä läpi kauden. Meidän on katsottava eteenpäin ja pidämme pään pystyssä, julisti Ajo.

Red Bull KTM Ajo-tiimissä kilpailevat ensi kaudella tshekki Karel Hanika, portugalilainen Miguel Oliveira ja eteläafrikkalainen Brad Binder.

Ajo Motorsport laajentaa toimintaansa myös Moto2-luokkaan, jossa Kalex-pyörää kuskaa suomalaistallin ranskalainen paluumuuttaja Johann Zarco.

Niklas Ajo pyysi
anteeksi tiimiltään

Avant Tecno Husqvarna Ajo-tiimin kuljettaja Niklas Ajon kisa päättyi Valenciassa kaatumiseen ja keskeytykseen vajaat neljä kierrosta ennen maalia. Kisassa parhaimmillaan kahdeksantena käynyt Ajo oli siinä vaiheessa sijalla 11.

– Vaikea kilpailu. Tunsin itseni vahvaksi jarrutukissa ja mutkissa, mutta en pysynyt muiden kyydissä suorilla. En tosiaankaan tiedä miksi.

– Olen tietenkin vähän pettynyt ja pyydän anteeksi tiimiltäni näitä viimeisimpiä kisoja, jatkoi Ajo.

Ajo päätyi sarjassa sijalla 15 pistein 52.

– Loppusijoitus ei ollut sellainen, mitä lähdettiin hakemaan. Tiimi on kuitenkin tehnyt kovasti töitä läpi kauden, joten voin vain kiittää heitä, korosti Ajo.
 

Uusin numero