Aki Ajo KTM:n tiimijulkistustilaisuudessa: ”Ei maailmanmestaruuksia voi voittaa joka vuosi ”

KTM:n MotoGP-sarjan pääkallopaikalla Itävallan Munderfingissa ratamoottoripyöräilyn MM-sarjan tämän kauden KTM:n kilpailukalustot sekä kuljettajakokoonpanot. Paikan päällä oli luonnollisesti myös KTM:n Moto3- ja Moto2-tiimien tallipäällikkö Aki Ajo.
 
Ajo odottaa vielä suhteellisen rauhallisin mielin ensi kuun 26. päivänä Qatarista käynnistyvää 2017 MotoGP-kautta ja pudottaa korkeat odotukset välittömästi maahan.
 

”Täytyy pitää jalat maassa, että ei maailmanmestaruuksia voi voittaa joka vuosi. Täytyy sanoa, että kyllä meillä on nyt jalat tiukasti maassa. Meillä on vähän junioriporukka Moto3:ssa ja Moto2 on uusi projekti. Ei pidä miettiä kilpailutuloksia, vaan kehitytään koko ajan, niin se riittää tulokseksi.”
 
Moto3-luokassa Ajon tiimissä ajaa viime vuonna talliin rookie-kuljettajaksi saapunut 17-vuotias hollantilainen Bo Bendsneyder ja uutena tulokkaana Italian 20-vuotias Niccolo Antonelli. Moto2-luokassa puolestaan Ajo Motorsport kisaa nyt ensi kertaa KTM:n väreissä ja sen kuljettajamäärä on noussut kahteen. Viime vuonna suomalaistallin Moto3-kokoonpanossa maailmanmestaruuden voittanut Etelä-Afrikan Brad Binder teki nousun Moto2-luokkaan ja tulee kisaamaan rinnallaan Portugalin Miguel Oliveira, joka tekee nyt paluun Ajon siipien suojiin yhden välivuoden jälkeen.
 
 

Uusin numero