Ajovarusteet ovat osa elämystä – MP pää pyörällä -podcast pureutuu ajovarusteiden merkitykseen osana motoristin identiteettiä

MP pää pyörällä -podcast tekee ohjelmaa motoristilta motoristille ja moottoripyöräilystä haaveilevalle. Nyt puhutaan moottoripyörävarusteista ja motoristin identiteetistä.

Niko Kantolan vieraana intohimoinen moottoripyöräilijä, Bike-lehden päätoimittaja Janne Huhtala ja vauhtiperheen isä, itsekin mahdollisuuden tullen radalle lähtevä, entinen enduroaktiivi MP-messuilta tuttu juontaja Aleksi Halen. Keskustelussa ei voi välttää tälläkään kertaa yhteisöllisyyden ja intohimon ylistämistä. Niin käy, kun keskustelemassa kolme miestä, jotka tietävät, ettei moottoripyöräilyssä ole mitään järkeä.  Miten ajovarusteet vaikuttavat motoristin identiteettiin? Tyylistä ei tarvitse tinkiä, mutta turvallisuudesta ei saa tinkiä. Moottoripyörävarusteilla viestitään omasta intohimosta ja fiiliksestä. Moottoripyöräily on kuin joukkuelaji ja usein varusteet kertovat paljon kuskista ja viestivät heimoon kuulumisesta. Jotkut siitä eivät välitä, toisille taas mielikuvan luominen on tärkeä asia. Halusi tai ei – varusteet luovat aina mielikuvan kuskista.  Varusteiden hankinnassa kannattaa huomioida turvallisuus ja varusteiden sopivuus omaan tarpeeseen. Varusteita on tarjolla monenlaisia ja niitä kannattaa mennä kokeilemaan liikkeisiin tai messuille. Asiantuntijat neuvovat ja osaavat vinkata parhaiten sopivat varusteet. Mukavat ajovarusteet lisäävät ehdottomasti moottoripyöräilyn nautintoa ja niihin kannattaa satsata. Varusteet ovat osa elämystä! 

Mitä pitää ottaa huomioon väriä valitessa? Millaisia ajohanskoja on tarjolla? Mikä merkitys on korvatulpilla? Millaiselta näyttää tulevaisuus? Mitkä ovat nirinari-saappaat ja millä moottoripyörämerkillä on oman brändin leivänpaahdin? Kuuntele podcast niin asiat selviävät.

Podcastin tarjoaa BIKE-lehti – kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää moottoripyöräilystä.

Uusin numero