Ajon tuuraaja tulee MotoGP-kuljettajan omistamasta tiimistä

Aiemmin kaksi MM-osakilpailua villillä kortilla ajanut Rodrigo, 17, on varsin mielenkiintoinen kuljettaja.

Espanjalaisnuorukainen kilpailee FIM CEV Repsol-sarjassa KTM-pyörällä ja RBA Racing Teamissa, jonka takaa löytyy MotoGP-luokassa Forward-tiimin Yamahalla ajava Aleix Espargaro.

Ajo toivottaa
Rodrigolle onnea

Rodrigo on tunnetusti kovatasoisen ja tällä kaudella kansainvälisen moottoriliiton FIM:n alaisuuteen siirtyneen CEV-sarjan pisteissä viidentenä seitsemän kisaerän jäljiltä.

Ajo, 19, teki maanantaina lopullisen ja ainoan oikean ratkaisun vetäytymisestä Saksan GP:stä.

– Nyt on tehtävä töitä kuntoutumisen kanssa ja aloitettava sarjan toinen puolisko kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Toivotan Gabriel Rodrigolle onnea ensi viikonvaihteeseen, toteaa Ajo.

Rodrigo täynnä intoa

Barcelonasta kotoisin oleva Rodrigo on tietenkin innoissaan hänelle toisen epäonnen seurauksena tarjoutuneesta näytönpaikasta.

– On hienoa päästä ajamaan urani kolmas MM-osakilpailu tällaisessa tiimissä. Olen varma, että siitä tulee unohtumaton kokemus. Tämän uutisen kuuleminen teki tosi hyvää motivaatiolle CEV-sarjan viimeisen osakilpailun pettymyksen jälkeen.

– Odotan malttamattomana pääsyä ajamaan Husqvarnalla ja näyttämään mitä osaan. En ole ajanut koskaan Sachsenringilla, mutta olen viettänyt tuntikausia videopelin äärellä ollakseni valmistaunut niin hyvin kuin mahdollista, myhäilee intoa täynnä oleva Rodrigo.

Rodrigo ei luonnollisestikaan kurota kuuta taivaalta.

– Ensimmäinen tavoitteeni on sopeutua niin nopeasti kuin mahdollista tiimiin, pyörään ja rataan. Sen jälkeen yritän sitten nousta pisteille. Haluan kiittää Ajo Motorsportia ja kaikkia tässä kuviossa mukanaolevia saamastani mahdollisuudesta.

Uusin numero