Ajon tiimin MM-kärki otti paikkansa Espanjan GP:n avauksessa

Binder paineli päivän kovimman kierrosajan 1.47,119 jälkimmäisen harjoituksen loppuminuuteilla.

– Kokonaisuudessaan hyvä päivä, vaikka aamu olikin vielä vaikea. Säästimme silloin renkaita lauantaita varten. Minulla oli myös toisen treenin alussa pieniä vaikeuksia, mutta asiat saatiin onneksi kuntoon varikkokäynnillä, kertoi Binder.

– Harjoitusten neljä tai viimeistä kierrosta kulkivat jo normaaliin tahtiin ja minulla oli hyvä fiilis pyörään. Uskon, että voimme ottaa huomenna taas yhden tärkeän stepin, Binder viittasi lauantain aika-ajon puoleen.

Binderin takana perjantain toiseksi parhaasta vauhdista vastasi Hondaa käskyttävä Jorge Navarro, joka oli aamun treenin kiireisin. Navarro ei pystynyt kohentamaan iltapäivällä kierrosaikaansa, mutta lukemat 1.47,241 riittivät siis kakkossijaan 0,122 sekuntia Binderin takana.

Kolmanneksi päätyi Valentino Rossin KTM-tiimin Nicolo Bulega 0,281 sekuntia Binderistä.

Aki Ajon johtaman tiimin toinen kuljettaja Bo Bendsneyder löytyy kahden harjoituksen yhdistetyllä tuloslistalla sijalta 17. Bendsneyder jäi tiimikaveristaan 1,241 sekuntia.

Iltapäivän harjoituksessa nähtiin myös todella raju kaatuminen, kun Hondalla kisaava Fabio Quartararo lensi korkealle ilmaan kaarteessa 13 tapahtuneen massiivisen highsiderin seurauksena.

Kanttarin päälle vasemmalla kyljellään ruman näköisesti pudonnut Quartararo selvisi tilanteesta onnekseen pahemmitta kolhuitta. Toista treeniä pitkään hallinnut Quartararo oli perjantain 11. nopein kuljettaja.

Uusin numero