Ajon tiimin Gardner ja Fernandez ensi kaudellakin tallikavereita – molemmat MotoGP-luokkaan

Raul Fernandez (vas) ja Remy Gardner jatkavat ensi vuonnakin tallikavereina, mutta MotoGP-luokassa

KTM ilmoitti kotikisansa yhteydessä, että MotoGP-luokan Tech3 KTM Factory Racing -tiimin ensi kauden kuljettajasopimukset on tehty. Remy Gardner ja Raul Fernandez nostetaan molemmat Aki Ajon johtamasta Moto2-tiimistä kuninkuusluokkaan.

Red Bull KTM Ajon Moto2-kuljettajat Remy Gardner ja Raul Fernandez ovat tällä hetkellä selvässä kaksoisjohdossa MM-pisteissä. Menestys näkyy myös kiinnostuksena kuninkuusluokka MotoGP:hen. Eikä enää pelkkänä kiinnostuksena, vaan KTM ilmoitti että jo aiemmin MotoGP-luokkaan sopimuksen tehnyt Remy Gardner saa ensi vuonna kuninkuusluokassa tiimikaverikseen Raul Fernandezin. Kuljettajien kannalta uutinen on loistava, mutta Aki Ajolle se tietää uusien kuljettajien etsimistä Moto2-luokkaan. 

Sekä Gardner että Fernandez ajavat ensi kaudella KTM-pyörillään Tech3 KTM Factory Racing -tiimissä. Näin kuljettajat ottavat viimeisen stepin KTM GP Academyssa, kun he nousevat kilpailemaan kuninkuusluokkaan. Lokakuussa 2000 syntynyt Raul Fernandez on vasta 20-vuotias. 177-senttinen ja 63-kiloinen espanjalainen on kuitenkin onnistunut vakuuttamaan KTM Tech3-tiimin hyvällä menestyksellään Moto3- ja Moto2-luokissa. 

Toisen KTM-tiimin, Red Bull KTM Factory Racingin väreissä ensi vuonna kilpailevat Brad Binder ja Miguel Oliveira. Myös he molemmat ovat alemmissa luokissa kilpailleet Aki Ajon johtamassa tiimissä. 

Uusin numero