Ajon tiimin Binder raivasi ruuhkasta tiensä paalulle

Binder osoitti aika-ajossa mestarillisesti, miksi hän kiitää ylivoimaiseen tyyliin kohti maailmanmestaruutta.

Binder jätti lopullisen iskunsa jälleen kerran session päätöskierrokselle. Radan viimeisellä sektorilla oli rajusti ruuhkaa, mutta Binder onnistui raivaamaan senkin seasta paikkansa paalulle lukemin1.42,398.

Paalupaikka oli Binderille kauden ja samalla myös uran neljäs.

– Olen erittäin tyytyväinen. Pistin päätöskierroksella 110 prosenttia peliin, mutta jouduin hidastamaan viimeisessä mutkassa hitaamman kuljettajan vuoksi. Olisin pystynyt ajamaan ilman tuota kolme tai neljä kymmenystä kovemman kierrosajan. Aika-ajo oli kaoottinen, Binder viittasi kyttäilyyn ja sen synnyttämään ruuhkaan.

Eteläafrikkalainen Binder saa sunnuntain kisan eturiviin rinnalleen kotiyleisönsä edessä ajavat Enea Bastianinin ja Nicolo Bulegan. Bastiani jäi pohjista 0,150 ja Bulega 0,233 sekuntia.

Binderin tiimikakaveri Bo Bendsneyder päätyi aika-ajossa sijalle 21. Hänen erokseen kärkeen kirjattiin 1,363 sekuntia.