Ajon tiimi kaksoisvoittoon Sachsenringillä

Augusto Fernandez

Red Bull KTM Ajon Moto2-kuljettajat Augusto Fernandez ja Pedro Acosta ajoivat kaksoisvoittoon Sachsenringin radalla ajetussa Saksan GP:ssä.

Red Bull KTM Ajon Moto2-luokan kuljettajakaksikko ajoivat sijoille yksi ja kaksi kovassa kuumuudessa ajetussa Saksan GP:ssä. Fernandez starttasi kisaan eturivistä ja kuuden kierroksen jälkeen Fernandez otti johtopaikan kisassa alkaen vakiinnuttaa vauhtia, joka oli huomattavasti kilpailjoita parempi. Ruutulipulle Fernandez saapui seitsemän sekunnin etumatkalla. Voitto oli hänelle kauden toinen ja uran viides.

Augusto Fernandez

Acosta lähti kisaan neljännestä rivistä, mutta sai heti alusta lähtien hyvän vauhdin päälle. Hän nousi jo kilpailun alkukierroksilla Top5:een ja jatkoi kisan edetessä tasaista nousua kakkossijalle. Palkintopallisijoitus oli tulokaskauttaan Moto2-luokassa ajavalle Acostalle toinen. 

Fernandez on MM-pisteissä kolmantena 121 pisteellään, kun taas Acosta on kahdeksas 75 pisteellä. Seuraava MM-osakilpailu eli Hollannin GP ajetaan Assenissa juhannuksena.

Tulokset, Moto2-kisa:

1. Augusto Fernandez (Red Bull KTM Ajo) 39:44.019

2. Pedro Acosta (Red Bull KTM Ajo) +7.704

3. Sam Lowes (Kalex) +7.844

4. Marcel Schrotter (Kalex) +7.959

5. Fermin Aldeguer (Boscoscuro) +11.169

Moto2, MM-pistetilanne

1. Celestino Vietti (Kalex) 133 points

2. Ai Ogura (Kalex) 125 points

3. Augusto Fernandez (Red Bull KTM Ajo) 121 points

4. Aron Canet (Kalex) 116 points

5. Tony Arbolino (Kalex) 95 points

8. Pedro Acosta (Red Bull KTM Ajo) 75 points

Uusin numero