Ajon kilpakumppani Vinales valittiin ”dream teamiin” mestareiden rinnalle

Repsolin ”dream teamissa” ovat mukana MotoGP-luokan hallitseva maailmanmestari Casey Stoner ja hänen tiimikaverinsa Dani Pedrosa, vuonna 2010 suomalaistalli Ajo Motorsportin riveissä 125-kuutioisten maailmanmestaruuden voittanut ja nykyinen Moto2-luokan kuljettaja Marc Marquez, sekä Moto3:ssa kilpailevat Miguel Oliveira ja Alex Rins – ja nyt siis myös Vinales.

Vinales, 17, ajoi viime kaudella historiaan painuneen piikkiluokan MM-pronssia ja sen myötä 125-kuutioisten tulokkaaksi Paris Hiltonin nimeä kantaneessa tiimissä. Tällä kaudella Vinales kilpailee FTR-Hondalla Raul Romeron johtamassa Avintia Competicion-tiimissä.

– Stoner, Pedrosa ja Marquez muodostavat tällä hetkellä nimekkäimmän Repsol-kolmikon. He kaikki ovat voittaneet maailmanmestaruuden. Haluan liittyä tässäkin mielessä heidän joukkoonsa. Tavoitteeni on Moto3-luokan maailmanmestaruus, julistaa Vinales.

– Repsol-taustan omaavat kuljettajat ovat voittaneet mittavan määrän MM-osakilpailuja MotoGP-sarjassa. Tämä on minulle suuri kunnia, jatkaa Vinales.
 

Uusin numero