Ajon hymy herkässä kivuista huolimatta

Ajo kaatui rajusti aika-ajossa ja joutui tyytymään lähtöruutuun 19.

– Tein virheen ja kaaduin pahasti. Tämä kisa ei ollut todellakaan helppo murrettuani sormen, minkä lisäksi kipuja oli ympäri kehoa.

Ajolla oli hyvä vauhti päällä läpi viikonvaihteen.

– Voin olla tosi iloinen tähän lopputulokseen. Oli myös erittäin tärkeää ajaa maaliin kolmen pisteettömän kilpailun jäljiltä.

Aika-ajon kaato jäi toisaalta kaivelemaan Avant Tecno Husqvarna Ajo-tiimin kuljettajaa, eivätkä edelliset ”nollakisat” katoa nekään ihan heti mielestä.

– Nyt minun pitää vain jatkaa hyvää työntekoa ja välttää tuollaiset virheet. Sen myötä minulla on Malesiassa mahdollisuudet olla mukana kärkiryhmässä, Ajo viittaa ensi viikonvaihteen suuntaan.

Miller ikinonnellinen
kotiyleisönsä edessä

Ajon hyvä kaveri, mestaruudesta taisteleva ja ensi kaudella MotoGP-luokkaan siirtyvä Jack Miller oli ikionnellinen palkittuaan kotiyleisönsä voitolla viimeisen kierroksen trillerissä.

– En voisi olla onnellisempi varsinkin kun otetaan huomioon, kuinka vaikea lauantain aika-ajo minulle oli, iloitsi kolmannesta rivistä startannut Miller.

– Tämä oli ensimmäinen kerta, kun pystyn voittoon ja ylipäätään ajamaan podiumille eturivin ulkopuolelta.

Miller osoitti avoimesti kiitollisuuttaan Red Bull KTM Ajo-tiimille.

– Olen todella kiitollinen, sillä tiimini teki jälleen hienoa työtä ja puski minua voittoon. Tiimini teki myös monia onnistuneita ratkaisuja pyöräni kanssa. Kyllä, voitto kotikisassa Australiassa on minulle todellinen spesiaalijuttu.
 

Uusin numero