Ajon Derbi-kaksikko tähtää kohti Australian osakilpailua

Australian osakilpailun näyttämönä tulevana viikonloppuna toimii jo tuttuun tapaan upeissa puitteissa kiertävä Phillip Islandin rata. Ajo Interwettenin Derbi-kaksikko Sandro Cortese ja Dominique Aegerter matkaa kohti Australian osakilpailua luottavaisin mielin edellisen, Estorilissa ajetun kilpailun vahvojen suoritusten saattelemana.

Estorilin tapaan Phillip Islandin rata on tunnettu nopeista sääolojen vaihteluista ja ajoittain tuulisista olosuhteista, joten työ sunnuntain kilpailusäätöjä varten täytyy aloittaa terävästi heti perjantain harjoituksista. Suomalaistallilla on lämpimiä muistoja Phillip Islandin radalta, joka on ollut tallille menestyksekäs näyttämö useampanakin kautena aiemmin.

Australian osakilpailun lauantaiset aika-ajot sekä sunnuntain kilpailustartti nähdään Urheilukanavalla aikaisin aamulla suorana lähetyksenä, sekä myöhemmin iltapäivällä uusintana.

Kun kolmetoista MM-sarjan kuudestatoista osakilpailusta on takana ovat Ajo Interwettenin kuljettajat Cortese ja Aegerter MM-pistetaulukossa sijoilla 7 ja 12.

Tallipäällikkö Aki Ajo: ”Meillä on hyviä muistoja Phillip Islandilta niin viimekaudelta kuin aiemmiltakin vuosilta, ja lisäksi viime vuonna Sandro oli täällä erittäin nopea. Alla on vielä Estorilin hyvä kilpailuviikonloppukin, joten olemme tietysti melko luottavaisia tulevan viikonlopun suhteen. Toki työtä on paljon edessä ennen sunnuntain kilpailua, ja meidän täytyykin taas olla hereillä heti perjantain harjoituksista alkaen.”

Uusin numero