Ajo selättää ongelmia Japanissa

– Fiilis on hyvä ja en ole kaukana kärjestä. Olen luottavainen, vahvistaa Avant Tecno Husqvarna Ajo-tiimin henkilökunnan kanssa vastoinkäymisiä päivän mittaan selättänyt valkeakoskelaiskuljettaja.

Ajo päätyi perjantain yhdistetyllä tuloslistalla 11:nneksi. Hän joutui tyytymään aamun harjoituksessa vielä sijaan 18.

– Meillä oli aamulla ongelmia takarenkaan kanssa ja kaaduin kertaalleen huonon pidon vuoksi. Iltapäivällä ongelmia ilmeni vuorostaan vaihdelaatikossa, joten meidän on nyt analysoitava tarkoin tilanne.

Ajon pyörään saatiin kuitenkin jo iltapäiväksikin onnistuneita muutoksia aikaan.

– Kokeilimme erilaista rengasta ja löysimme sen myötä säädöt. Ajoin mielestäni hyvin. Tosin toisessa harjoituksessa kierroksia ei kertynyt aivan toivotulla tavalla, koska yritimme muuttaa yhä pyörää. Viimeisen varikkokäynnin jälkeen kierrosajat olivat hyviä ja tasaisia, tilitti Ajo.

Kent hymyili kilpaa auringon kanssa. Syystäkin, sillä hän takoi pohjat molempiin harjoituksiin alittamalla kahden vuoden takaa nimissään olleen rataennätyksen.

– Olen erittäin iloinen siihen, miten tämä viikonloppu alkoi. Fiilis pyörään ja rataan on todella hyvä. Töitä on kuitenkin jatkettava lujaa, sillä tämähän oli sittenkin vasta alkua. Pisteet ovat jaossa vasta sunnuntaina, Kent korosti kulunutta, mutta aina ajankohtaista fraasia.

Uusin numero