Ajo Motorsportin Salom nousi kolmanneksi Jerezissä

Red Bull KTM Ajo-tehdastiimin kuljettajista parhaasta vauhdista keskiviikkona vastasi Luis Salom, joka pysäytti kuivalla radalla kellot ajassa 1.47,109. Se riitti kolmanteen sijaan toisen testipäivän tuloslistalla.

– Pystyimme hyödyntämään tänään hyvä sään ja sain todella terävän vauhdin päälle. Ero kärkeen ei ollut kuin kolme kymmenystä ja tiedän, että nopein kierrokseni ei kulkenut vielä täydellisesti parin mutkan osalta, joissa menetin aikaa. Kuten sanoin jo viime viikolla Valenciassa, niin nyt ovat tositestit kyseessä ja olen niiden antiin erittäin tyytyväinen, kertoi tiimiään kiitellyt Salom.

Salomin tiimikavereista Zulfahmi Khairuddin ajoi ajalla 1.49,553 20:nneksi ja Arthur Sissis lukemin 1.49,769 sijalle 24. Pääpaino molemmilla oli nimenomaan uuden pyörän testaamisessa.

– Sää oli täydellinen ja tuntuma pyörään hyvä. Pystyimme tekemään taas paljon tärkeää työtä. Toivotaan, että keli säilyy tällaisena myös testien päätöspäivänä, jota tuskin maltan odottaa, uhkui Khairuddin intoa.

Sissis muistutti, että tilanne oli hyvä tiistaina myös sadekelin säätöjen osalta.

– En saanut tänään alle aivan yhtä paljon kierroksia, mutta pystyin parantamaan kierrosiakoja loppua kohden, mikä on tietenkin tärkeää. Torstaiksi on luvattu taas sadetta, joten näyttää siltä, että tämä jäi ainoaksi testipäiväksi kuivalla radalla. Fiilis on kuitenkin hyvä. Olemme löytäneet säädöt molemmille keleille, sanoi Sissis.

Jerez, Espanja.
Moto3-luokan 2. testipäivä:

1. Maverick Vinales Espanja, JHK t-shirt Laglisse, KTM 1.48,805
2. Alex Rins Espanja, Estrella Galicia 0’0, KTM + 0,006
3. Luis Salom Espanja, Red Bull KTM Ajo, KTM + 0,304
4. Jonas Folger Saksa, Mapfre Aspar Team Moto3, KTM + 0,914
5. Miguel Oliveira Portugali, Mahindra Racing, Mahindra + 1,153
6. Juanfran Guevara Espanja, CIP, TSR Honda + 1,371
20. Zulfahmi Khairuddin Malesia, Red Bull KTM Ajo, KTM + 2,748
24. Arthur Sissis Australia, Red Bull KTM Ajo, KTM + 2,964
30. Niklas Ajo Suomi, Avant Tecno, KTM + 3,335

 

* Kuvat: Ajo Motorsport
 

Uusin numero