Ajo Motorsportin MM-kärki: ”Nautitaan, eikä oteta paineita Indyssa”

Ajo Motorsportin paluumuuttajan Zarcon kausi on kulkenut todella tasaisissa merkeissä. Hän on jäänyt vain kerran podiumin ulkopuolelle yhdeksässä ensimmäisessä GP:ssä.

Zarco on saavuttanut Indyssa tähän mennessä parhaan sijoituksensa päätymällä viidenneksi vuonna 2011 silloisessa 125-kuutioisten luokassa ja Ajo Motorsportin riveissä kilpaillessaan.

Tuosta on tarkoitus pistää tuntuvasti paremmeksi ensi sunnuntaina. Zarco himoitsee paluuta Kalex-pyörän puikkoihin rentouttavan kesätauon jälkeen.

– Indianapolis Motor Speedway on spesiaalirata. Se on minulle aina vähän hankala vaihtelevan pidon vuoksi. En ole tuntenut oloani koskaan kotoisaksi Indyssa, Zarco myöntää.

Ajo Motorsportin ensimmäinen Moto2-luokan kausi on kuitenkin nostanut vaudilliseen kukkaansa puhjenneen Zarcon aivan uudelle tasolle. Luottamus puolin ja toisin on järkkymätön.

– Uusi tiimi, uusi pyörä ja uusi haaste, Zarco pohjustaa USA:n GP-viikonvaihdetta.

– Minä ja tiimini tunnemme toisemme hyvin, tiedämme heikkoutemme ja kuinka torjua ne. Taistelen Indyssa voitosta kuten kesätauon alla Saksassa. En ota kuitenkaan mitään paineita, vaan lähden nauttimaan ajamisesta upeasta radasta, Zarco linjaa.
 

Uusin numero