Ajo Motorsportin MM-jahti jatkuu Espanjassa

Alkuperäisen kalenterin mukaan MotoGP -sarjan kauden toisen osakilpailun näyttämöksi suunniteltu Japanin osakilpailu Motegin radalla jouduttiin siirtämään lokakuun alkuun.

Qatarissa vahvasti avanneet Ajo Motorsportin kuljettajat, Red Bull Ajo Motorsport -väreissä kilpaileva Qatarin avausosakilpailussa kolmanneksi ajanut espanjalainen Marc Marquez ja Avant Mitsubishi Ajo -väreissä kilpaileva saksalainen Sandro Cortese jatkavat mestaruus jahtia MM-pistetaulukossa sijoilta 3 ja 5, kun Jerezin osakilpailuviikonloppu käynnistyy perjantaina iltapäivällä suomenaikaa ajettavilla vapailla harjoituksilla.

MARC MARQUEZ, RED BULL AJO MOTORSPORT:
”Ajoimme Qatarissa hyvän kilpailun, ja tietenkin tämä on meille vielä erityisen tärkeä viikonloppu, sillä ajammehan Espanjassa. Siksi koitamme keskittyä työntekoon entistäkin tiiviimmin. Talvitesteissä löysimme tänne todella hyvät säädöt, joten meillä on ainakin hyvät lähtökohdat tulevaan viikonloppuun.”

SANDRO CORTESE, AVANT MITSUBISHI AJO:
”Qatarin kilpailu onnistui meiltä kokonaisuutena hyvin, ja yritämme tietenkin jatkaa siitä mihin siellä jäimme. Pidän monen muun kuljettajan tapaan tästä radasta, joten kyllä tavoitteena on lähteä hakemaan parannusta sijoituksiin. Siksi tiivis työnteko tiimin kanssa heti keskiviikosta alkaen on todella tärkeää.”

Tallipäällikkö Aki Ajo:
”Jerezin alueelle on luvattu aurinkoista säätä, ja muutamana päivänä meitä vaivanneen tuulenkin pitäisi tyyntyä jo perjantaiksi. Lämpötilat päivisin ovat olleet aika korkealla, mutta niidenkin pitäisi olla hieman matalampia viikonloppuna. Meillä on vielä töitä säätöjen kanssa, vaikka ratana tämä ei ehkä ole meille aivan niin haasteellinen säätöjen suhteen kuin Qatar. Marc oli täällä erittäin nopea talvitesteissä, joten meillä on täältä hyvin dataa. Tietysti Espanjan kilpailu on meille vielä hieman erityinen, ajammehan Espanjalaisella pyörällä, ja toisen kuljettajamme kotimaakin on Espanja.”

Uusin numero