Ajo Motorsportin mestarikuski haukkoi henkeään Kitzbühelin ”hiirenloukussa”

Moto2:ssa alkavalla kaudella kilpaileva Cortese oli lauantaina seuraamassa alppihiihdon maailmancupin osakilpailua Itävallan Kitzbühelissä yhdessä MotoGP-luokan kuljettajiin lukeutuvan saksalaisen maanmiehensä Stefan Bradlin kanssa.

Cortesen oli tarkoitus kartuttaa aiempaa, joskin vain puolen päivän mittaista laskettelukokemusta, mutta toisinhan siinä kävi ja hyvä niin. Hän muutti nopeasti suunnitelmiaan hämmästellessään jyrkkää rinnettä sen aitiopaikalta.

Cortesen itsesuojeluvaisto heräsi epäilemättä tosin jo siinä vaiheessa, kun hänet ja Bradl ohjattiin legendaarisen huiman Mausefallen, eli ”hiirenloukun” tuntumaan.

Cortese ja Moto2-luokan maailmanmestaruuden vuonna 2011 voittanut Bradl tyytyivät suosiolla liikkumaan loistokkaissa kulisseissa, jossa MM-kultamitalisteilla riitti sielläkin tarpeeksi ihmeteltävää.

– Tapasimme Felix Baumgartnerin, vaihdoimme ajatuksia Dornan toimitusjohtajan Carmelo Ezpeletan kanssa ja keskusteluumme liittyivät myös Bernie Ecclestone sekä Heinz Kinigadner. Se oli hienoa, mutta ehdottomasti vieläkin upeampi kokemus oli seurata urheilijoiden edesottamuksia vain muutamian metrien päästä. Kerta kaikkiaan vaikuttavaa, hehkutti Bradl.

Kitzbühelin syöksylaskun voitti italialainen Dominik Paris. Suomen Andreas Romar oli 31:s.

* Kuvassa Sandro Cortese (vas.), hänen ystävättärensä Anna ja Stefan Bradl. Kuva: @Sandrissimo11
 

Uusin numero