Ajo Motorsportin Marquez paalupaikalle Espanjassa

Suomalaistalli Ajo Motorsportin Derbi-kuljettajat Red Bull Ajo Motorsport -väreissä kilpaileva Qatarin avausosakilpailussa kolmanneksi ajanut espanjalainen Marc Marquez ja Avant Mitsubishi Ajo -väreissä kilpaileva saksalainen Sandro Cortese jatkavat vahvoja esityksiään MotoGP -sarjan 125-kuutioisten luokassa. Suomalaistallin kuljettajat olivat jälleen mukana aika-ajojen kärkitaistelussa tänään aurinkoisessa Jerezissä ajetuissa kauden toisen osakilpailun aika-ajoissa.

Jännittävien aika-ajojen jälkeen espanjalainen Marquez starttaa Qatarin avausosakilpailun tapaan paalupaikalta uudella ennätysajalla saksalaiskuljettaja Cortesen startatessa toisesta rivistä ruudusta 6.

MARC MARQUEZ, RED BULL AJO MOTORSPORT:
”Tietenkin on hienoa että saimme jälleen paalupaikan. Pisteet jaetaan kuitenkin vasta huomenna kilpailun jälkeen. Olisi tietysti upeaa jos ensimmäinen GP voittoni tulisi Espanjasta, mutta meidän täytyy kuitenkin tarkkailla tilannetta huomenna ja katsoa mihin pystymme, sillä lopulta MM-pisteet ovat kuitenkin voittoakin tärkeämpiä. Olemme kuitenkin löytäneet todella hyvät säädöt kilpailua varten, joten katsotaan mitä huomenna tapahtuu.”

SANDRO CORTESE, AVANT MITSUBISHI AJO:
”Tavoittelimme kyllä eturivin lähtöpaikkaa, ja meillä oli kaikki edellytykset olemassa, sillä löysimme todella hyvät säädöt pyörään. Viimeisillä nopeilla vedoilla kaikki ei kuitenkaan osunut aivan kohdalleen. Toisen rivin lähtöpaikka on silti hyvä, ja kun pyöräkin tuntuu todella hyvältä niin uskon että hyvällä startilla teemme huomisesta hyvän kilpailun.”

Tallipäällikkö Aki Ajo:
”Jälleen kerran hyvä aika-ajo molemmilta kuljettajiltamme. Sandro ei onnistunut aivan täydellisesti aika-ajon lopussa, ja ehkä Marc ajoitti oman nopean kierroksensa hieman paremmin. Olemme kuitenkin löytäneet molemmille kuljettajille hyvät säädöt, vaikka kokeillemmekin warm-upissa vielä joitakin pieniä muutoksia. Huomisesta kilpailusta tulee varmasti todella jännittävä, sillä kärjessä on todella monta espanjalaista ja kaikki haluavat varmasti voittaa huomenna.”

Uusin numero