Ajo Motorsportin Derbi-kaksikko eturiviin Ranskassa

Jännittävien aika-ajojen jälkeen Avant Mitsubishi Ajo väreissä kilpaileva Cortese starttaa huomiseen kilpailuun eturivistä ruudusta kolme. Kauden kahdessa ensimmäisessä osakilpailussa paalupaikan valloittanut Red Bull Ajo Motorsport väreissä ajava Marquez asettuu tallikaverinsa viereen ruutuun neljä. Paalupaikan valloitti Nicolas Terol.

SANDRO CORTESE, AVANT MITSUBISHI AJO:
”Teimme muutoksia säätöihin aamun harjoituksen jälkeen, ja ne toimivat todella hyvin. Minulla on hyvä tuntuma pyörään ja huomiseen lähdetäänkin luottavaisin mielin. Eturivin lähtöpaikka on täällä tärkeä, ja olen kyllä varsin tyytyväinen kolmanteen ruutuun.”

MARC MARQUEZ, RED BULL AJO MOTORSPORT:
”Eturivin lähtöpaikka on aina tärkeä, ja olen tietysti tyytyväinen päivän tuloksiin. Löysimme hyvät säädöt pyörään ja tuntuma on hyvä. Olkapää väsyy vielä ajaessa hieman, mutta en usko että sillä on suurta vaikutusta huomiseen kilpailuun.”

TALLIPÄÄLLIKKÖ AKI AJO:
”Molemmat kuljettajat eturiviin tänään, joten kyllä aika-ajon tuloksiin voi olla ihan tyytyväinen. Löysimme hyvät säädöt niin Sandrolle kuin Marcillekin, ja Sandro puristi aika-ajon lopussa vielä hienon kierroksen nousten kolmanneksi. Marcin olkapää väsyy vielä hieman ajaessa, mutta sen ei pitäisi vaikuttaa huomiseen kilpailuun. Vaikka lähtöruudut ovatkin todella hyvät, niin täytyy muistaa että pisteet jaetaan vasta huomenna kilpailun jälkeen.”

Uusin numero