Ajo Motorsport pestasi italialaiskuljettaja Antonellin

Antonelli korvaa tiimissä tällä kaudella kovaa kyytiä kohti maailmanmestaruutta kiitävän eteläafrikkalaisen Brad Binderin. Binder ajaa kaudella 2017 Moto2-luokan uudessa Red Bull KTM Ajo-tiimissä yhdessä portugalilaisen Miguel Oliveiran kanssa.

Antonelli, 20, kilpailee meneillään olevalla kaudella Ongetta Rivacold-tiimin Hondalla. Hän on pisteissä kymmenentenä 13 GP:n jälkeen.

Cattolicasta kotoisin oleva Antonelli ajoi ensimmäisen MM-osakilpailunsa kaudella 2012 Qatarin Losailissa.

Antonelli on ajanut tähän mennessä 81 MM-osakilpailua, joissa hän on saavuttanut kolme voittoa, kaksi kolmatta sijaa ja neljä paalupaikkaa. Hän päätyi viime kauden MM-pisteissä viidenneksi. Tältä kaudelta tilillä on yksi voitto, joka heltisi välittömästi MM-avauksessa Qatarin Losailissa.

– Olen erittäin tyytyväinen, että Bo jatkaa tiimissämme ja samalla siihen, että Niccolo täyttää Bradin paikan. Niccolo on oikea mies siihen tehtävään. Hän on kuljettaja, jonka työskentelytapa on pitkälti samanlainen kuin Bradilla. Haluan kiittää samalla Red Bullia, KTM:ää ja muita partnereitamme luottamuksesta Ajo Motorsportiin, toteaa tallipäällikkö Aki Ajo.

Antonelli on luonnollisesti innoissaan elämänsä tilaisuudesta.

– Unelmastani tulee totta liittyessäni Red Bull KTM Ajo-tiimiin. Tämä talli on saavuttanut useita maailmanmestaruuksia ja se on kamppaillut aina kärjessä. Ensi kauden tavoitteeni on taistella jokaisessa kisassa voitosta, tai vähintään podiumsijoituksesta, julistaa KTM:llä viimeksi vuonna 2014 kilpaillut Antonelli.

Uusin numero