Ajo Motorsport paalupaikalta MotoGP -kauden avaukseen

Red Bull Ajo Motorsport -väreissä Derbiään käskevä espanjalainen Marc Marquez hallitsi lauantai-illan jännittäviä aika-ajoja valloittaen paalupaikan lopulta miltei puolen sekunnin erolla toisesta ruudusta lähtevään Pol Espargaroon. Suomalaistallin hyvin sujuneita aika-ajoja täydensi Avant Mitsubishi Ajo -kuljettaja saksalainen Sandro Cortese valloittamalla Derbillään lähtöpaikan toisesta rivistä ruudusta seitsemän.

MARC MARQUEZ, RED BULL AJO MOTORSPORT:
”On tietenkin todella hienoa aloittaa kausi paalupaikalta. Vaikka olenkin tyytyväinen aika-ajon tulokseen, meillä on vielä töitä säätöjen kanssa, sillä meillä on pientä tärinää takajousituksessa. Pyörä tuntuu muuten todella hyvältä, joten teemme vielä tiukasti töitä takajousituksen säätöjen kanssa, jotta saamme mahdollisimman hyvät säädöt kilpailua varten ja voimme hyödyntää hyvän lähtöpaikan.”

SANDRO CORTESE, AVANT MITSUBISHI AJO:
”Aika-ajo sujui hyvin ja toisesta rivistä on hyvä lähteä huomiseen kilpailuun. Pyörä tuntuu hyvältä, vaikka aivan lopussa kärsimmekin hieman takajousituksen tärinästä, tosin luulen että viimeisellä nopealla kierroksellani oli vähän ruuhkaistakin. Haemme vielä huomenna warm-upissa pieniä muutoksia jousitukseen, mutta muuten tuntuu siltä, että olemme valmiina kilpailuun.”

Tallipäällikkö Aki Ajo:
”Olemme tietenkin tyytyväisiä aika-ajojen tuloksiin, Marcin paalupaikka ja Sandron seitsemäs ruutu toisessa rivissä ovat hyvä näyttö vauhdistamme. Meillä on kuitenkin vielä pieniä tärinäongelmia takajousituksen kanssa, joten töitä on tehtävä vielä kovasti ennen huomista kilpailua. Analysoimme nyt dataa huomista varten, ja kokeilemme warm-upissa huomenna muutamia ratkaisuja kilpailua varten.”

Uusin numero