Ajo: ”Kisasta tulee vähän hullu!”

– Olen tietenkin erittäin tyytyväinen aika-ajoon, mutta uskon, että huomisesta kisasta tulee vähän hullu! Nähtävästi siellä on taas iso kärkiryhmä, tuumi Ajo viitaten kahteen edelliseen osakilpailuun Brnossa ja Silverstonessa.

Ajo lähtee jahtaamaan MM-uransa ensimmäistä podiumsijoitusta nälkäisenä, mutta tyystin ilman uhoa.

– En usko, että vielä on oikea aika sanoa kisavauhdin olevan kohdallaan, koska kaikilla kuljettajilla on sittenkin vielä niin vähän kuivan kelin kierroksia alla.

Ajo voi kuitenkin lähteä luottavaisin mielin kilpailuun.

– Minulla on hyvä fiilis pyörään vähän kuluneemmillakin renkailla ajettaessa, vinkkasi Avant Tecno Husqvarna Ajo-tiimin kuljettaja.

Ajo ja hänen hyvä ystävänsä, sarjakärki Jack Miller tekivät jälleen tuloksekasta yhteistyötä aika-ajossa. Red Bull KTM Ajo-tiimin Miller lunasti paalupaikan siis vain neljä tuhannesosaa Ajoa kovemmalla ajalla.

– Teimme pyörän säätöihin merkittäviä muutoksia aika-ajoon. Suunta on oikea, joskin eihän tämä paalupaikka anna minulle vielä yhtään MM-pistettä, muistutti Miller.

Sarjaa 13 pisteellä johtava Miller ei toivo mistään hinnasta isoa kärkiryhmää sunnuntain kisaan.

– Toivon, että pystymme erottautumaan muista tiiviimpänä, eikä suinkaan 15 kuljettajan kärkiryhmänä. Täällä ei ole kuitenkaan mahdollisuutta karkumatkaan, joten vaikeaa tulee taas olemaan.

Uusin numero