Ajo ja tuplamestari Zarco päättivät yhteistyönsä tunteikkaisiin voitonjuhliin

Zarco hoiti tällä erää viimeisen kisansa suomalaistallissa tavoilleen uskollisesti ja tyylikkäästi.

Zarco latasi lauantaina Ricardo Tormo-radan paalupaikkaennätyksen ja kisassa hän järjesti yhdessä Franco Morbidellin kanssa upean shown, jossa ei armoa annettu eikä anottu.

Hurjan määrä keskinäisiä ohituksia sisältänyt kapina kääntyi vajaat kahdeksan kierrosta ennen ruutulippua Zarcon eduksi, jolloin Morbidellin oli pakko antaa periksi.

Zarcon voitto irtosi lopulta 3,281 sekunnin toiseksi nousseeseen Thomas Lüthiin.  Morbidelli ajoi kolmanneksi 4,981 sekuntia mestarin takana. Voitto oli mestaruuden kaksi viikkoa sitten Malesiassa varmistaneella Zarcolle kauden seitsemäs.

– Se oli mahtava taistelu Francon kanssa, mutta onnistuin täydellisesti taktiikassani. Tämä on upea tapa päättää urani Moto2-luokassa ja hyvästellä tämä fantastinen tiimi, pudotteli Zarco.

Zarcon seuraavat haasteet odottavat jo tulevana tiistaina ja keskiviikkona samalla radalla, jolloin hän ajaa testit uuden työnantajansa, eli ranskalaisen maanmiehensä Herve Poncharalin johtamassa Yamahan Tech 3-satelliittitiimissä.