Ajo Interwettenin Derbi -kuljettajat suuntaavat kohti Barcelonaa

Katalonian kilpailu ajetaan lähes Derbin tehtaan naapurissa, ja tavoitteet on luonnollisesti asetettu sen mukaisesti. Jälleen kerran sää osallistui kilpailuviikonlopun tapahtumiin Mugellossa kaksi viikkoa sitten, joten kaikki varikolla toivovat kuivaa säätä koko viikonlopuksi. Montmelon rataprofiili poikkeaa edellisen kilpailun näyttämönä toimineen Mugellon radan profiilista, mutta silti molemmat areenat tunnetaan vauhdikkaina ja kuljettajien suosimina ratoina.
Viikonloppu alkaa jälleen perjantain täyden tunnin mittaisella vapaalla harjoituksella. Lauantaiaamuna kuljettajat hakevat vielä viimeisiä parannuksia kilpailusäätöihin toisessa vapaassa harjoituksessa ennen iltapäivän aika-ajoa. Toistaiseksi säätiedotukset ovat luvanneet Barcelonaan aurinkoista ja lämmintä säätä koko viikonlopuksi.
Ajo Interwettenin Derbi -kuljettajat Cortese ja Aegerter suuntaavat Espanjaan MM-sarjan pistetaulukon sijoilla 7 ja 10 ennen sunnuntaina ajettavaa kauden kuudetta osakilpailua.
Tallipäällikkö Aki Ajo: ”Valmistelut Barcelonan osakilpailua varten ovat hyvässä vauhdissa, ja myös säätiedotukset lupaavat hyvää viikonlopuksi, ainakin tällä hetkellä. Barcelonan radan pitäisi sopia niin Sandrolle kuin Domillekin, ja olemme saaneet pyöriin hyvät perussäädöt, joten suuntaamme kohti kilpailua luottavaisin mielin.”

Uusin numero