Ajo Interwettenin Derbi-kaksikon seuraavana etappina Brno

Ajo Interwettenin kuljettajakaksikko, saksalainen Sandro Cortese ja sveitsiläinen Dominique Aegerter, palaa tehdas-Derbiensä kanssa tositoimiin tulevana viikonloppuna, kun MotoGP-sarja palaa lyhyeltä kesätauolta Tshekin Grand Prixin merkeissä. Tshekin osakilpailun näyttämönä toimiva Brnon rata on vaikea mutta kuljettajien suosima rata, joka vaatii paitsi onnistuneita säätöjä myös tarkkaa työtä kuljettajilta. Sääennusteet lupailevat viikonlopuksi aurinkoista keliä, tosin vielä perjantaina rata-alueella on mahdollista saada myös sadetta.
Kun MM-sarjan kuudestatoista osakilpailusta yhdeksän on ajettu, on Ajo Interwettenin Derbi-kaksikolla plakkarissa jo yksi palkintopallisijoitus Qatarista ja paalupaikka Assenista. Ajo Interwettenin Derbi-kuljettajat Cortese ja Aegerter ovat MM-pistetaulukossa sijoilla 8 ja 11.
Tallipäällikkö Aki Ajo: ”Tämä on haasteellinen rata niin kuljettajille kuin talleillekin. Säätöjen suhteen joudumme hakemaan toimivimman kompromissin, joten meidän täytyy aloittaa terävästi heti perjantain harjoituksista jotta olemme valmiita sunnuntain kilpailuun.”

Uusin numero