Ajo aloitti ajotreenin – nilkan toipuminen on sujunut hyvin

Tinkimättömänä harjoittelijana tunnettu Avant Tecno Husqvarna Ajo-tiimin valkeakoskelaiskuljettaja on tehnyt lujasti töitä kuntoutuksen kanssa ja se palkittiin tiistaina, kun hän pääsi palauttelemaan ajotuntumaa supermoto-pyörän puikoissa.

– Tänään pääsin ensimmäisen kerran pyörän päälle leikkauksen jälkeen supermoton merkeissä. Nilkka tuntui hyvältä ja oli loistofiilis päästä taas ajamaan. Huomenna lisää!!!, Ajo iloitsee Facebook-päivityksessään.

Ajo, 20, on kolkutellut meneillään olevalla kaudella jo pariin otteeseen uransa ensimmäistä podiumsijoitusta. Lisäksi hän saavutti Hollannin osakilpailun aika-ajossa Assenissa tähän mennessä parhaan aika-ajosijoituksen lunastamalla itselleen eturivistä kolmannen lähtöruudun.

Kyseinen kisa päättyi kohtalokkaaseen kaatumiseen ja Ajon oli jäätävä leikkauksen jäljiltä sivuun kesätaukoa edeltäneestä Saksan GP:stä Sachsenringillä.

Ajolla on kauden puolivälissä koossa 15. sijaan oikeuttavat 35 MM-pistettä.

Hän on ajanut toistaiseksi parhaallaan viidenneksi Italian osakilpailussa Mugellossa. Eroksi voittajaan kirjattiin silloin vain 0,260 sekuntia.
 

Uusin numero