AC Milan vaali voitolla Marco Simoncellin muistoa San Sirolla

Milan päätti kunnioittaa ja vaalia Simoncellin muistoa ottelussa Leccea vastaan. Samat joukkueet olivat kohdanneet toisensa murheellisissa tunnelmissa Leccessa päivää sen jälkeen, kun Simoncelli oli kuollut Sepangissa.

San Sirolle oli saapunut Simoncellin kotikaupungista Corianosta Super-Sic’n numeron mukaisesti 58 AC Milanin juniorikoululaista. He levittävät stadionin keskiympyrään kookkaan lakanan, jossa oli kuvattuna edesmennyt sankari pyörineen. Samalla Simoncellin kuvaa näytettiin valotaululla.

Koululaiset kannattelivat keskiympyrän tuntumassa myös Simoncellille omistettua AC Milanin pelipaitaa, jonka selässä numeron 58 yllä lukee SIC.

Tapahtuma liittyi osana Marco Simoncellin säätiön toimintaan, jota johtaa hänen isänsä Paolo Simoncelli. Kyse on hyväntekeväisyyssäätiöstä.

AC Milanin joukkue vaali sekin tyylikkäästi Simoncellin muistoa. Kotijoukkue kukisti saapasmaan pääsarjassa kolmanneksi viimeisenä majailevan Leccen 2-0.

Tauolle lähdettiin isäntien 1-0 johdossa, kun oikealta noussut keskikenttämies Antonio Nocerino oli yllättänyt jo seitsemännellä minuutilla Leccen maalivahdin Massmiliano Benassin.

Lopullinen niitti nähtiin 65. minuutilla, kun EM-karsinnoissa Huuhkajien häkkiin hattutempun iskenyt ruotsalainen tähtihyökkääjä Zlatan Ibrahimovic oli mielipuuhaassaan viimeistelemällä AC Milanin ansaitut 2-0 -voittonumerot.

Uusin numero