Aatteleppa Jope – prätkäjätkä Ruonansuun muistokonsertti järjestetään Ace Cafe Lahdessa

Jope Ruonansuu (vas) oli tuttu näky Riku Motorilla ja myöhemmin Ace Cafe Lahdessa.

Viime lauantaina menehtyneen viihdetaiteilija Jope Ruonansuun ystävät ovat järjestämässä ”Aattelepa Jope” -muistokonserttia, jonka tuotto lahjoitetaan Ruonansuun perheelle.

Ilta-Sanomat uutisoi, että Riku Routo, Mato Valtonen ja manageri Tapio Pieskä ovat organisoimassa Jope Ruonansuun muistokonserttia. Tapahtuma on tarkoitus järjestää Ace Cafe Lahden tiloissa syyskuun 19. päivänä. Paikan valinnalle on hyvät perustelut, sillä Ruonansuu tunnettiin intohimoisena motoristina ja hän teki tiivistä yhteistyötä Ace Cafe Lahden Riku Roudon kanssa. Ammatillinen yhteistyö johti Roudon ja Ruonansuun ystävystymiseen vuosien myötä.

Muistokonserttiin myydään noin parisataa lippua ja konsertin tuotto lahjoitetaan Ruonansuun perheelle. Lisäksi tapahtuma striimataan, joten liputta jääneetkin pääsevät seuraamaan tapahtumaa.

Ajatteleppa Jope -tapahtuma järjestetään Lahdessa sijaitsevassa Ace Cafe -ravintolassa 19. syyskuuta. Lippuja tapahtumaan myydään noin pari sataa. Tapahtumassa esiintyy suomalaisen musiikin kärkinimiä ja Riku Roudon mukaan kutsun tulevat saamaan kaikki joita Jope on aikanaan imitoinut, mikä tarkoittaa että myös tasavallan presidentti Sauli Niinistön postilaatikkoon kutsu kolahtaa.

Uusin numero