Äänestä Miss MP23-suosikkiasi

Pohjoismaiden suurimmilla moottoripyörämessuilla järjestettävän Miss MP23 -kisan motoristihenkiset finalistit on julkaistu. Kilpailun voittaja kruunataan MP-messuilla lauantaina 4.2. ja voittaja saa Vespa Primavera 125 skootterin. Perintöprinsessat sekä yleisön suosikki palkitaan Sweep-ajovarustepaketeilla. MP 23 -messut järjestetään 3.–5.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa Helsingissä.  


Miss MP -kilpailu järjestetään tänä vuonna jo kymmenettä kertaa. Juhlavuoden Miss MP23 -kilpailun finaaliin osallistuu kymmenen energistä ja valovoimaista persoonaa. Miss MP on valloittava esiintyjä, joka ottaa lavan haltuun ja viihtyy sekä ihmisten joukossa prätkämessuilla että kameran edessä kuvauksissa. Finalistit esittäytyvät perjantaina 3.2.  klo 14.30 ja 16.30 Motoball Areenalla hallissa 7. Samassa paikassa on finaali ja palkintojen jako lauantaina 4.2. klo 15.40. Voittajat ovat paikalla messuilla myös sunnuntaina 5.2. Kilpailun järjestää promootiotoimisto Helena Riihitupa Oy yhdessä MP-messujen kanssa. 

Kilpailun finalistit esittäytyvät perjantaina 3.2.

Miss MP23 -voittaja palkitaan juhlavuoden kunniaksi Vespa Primavera 125 skootterilla, kuvaussopimuksella Bike powered by Motorrad -lehden kanssa sekä prätkäkortilla, mikäli sellaista ei vielä takataskusta löydy. Perintöprinsessat sekä yleisön suosikki palkitaan Sweep ajovarustepaketeilla.  Yleisöäänestys on käynnissä perjantaista 13.1. perjantaihin 3.2. sivustolla www.mpmessut.fi

Miss MP23 finalistit: 

  1. Marika Nyström, 33, Vantaa

Marikalle moottoripyörät ovat olleet elämäntapa jo useita vuosia. Hänellä on kilpailutaustaa fitness-kilpailujen puolelta, jossa hän on voittanut tulokkaiden SM-kultaa. Hän lähti mukaan Miss MP kilpailuun, koska toivoo vahvempaa naismotoristiedustusta kilpailuun. Kilpailusta hän toivoo saavansa ennen kaikkea kokemuksia ja elämyksiä.

  1. Maarit Petäjäjärvi, 26, Kauhajoki 


Maarit on metsästystä harrastava metsätalousinsinööri. Hänen suvussaan on paljon motoristeja, joten sitä kautta moottoripyörät ovat tulleet hänelle hyvinkin tutuiksi. Häneltä löytyy jo missitaustaa, ja useamman vuoden pohtimisen jälkeen nyt oli aika hakea mukaan myös Miss MP -kilpailuun.

3.   Assi Liitti, 24, Hämeenlinna

   Assi on juuri palannut puolen vuoden vaihdosta Chilestä, sopivasti Miss MP -kisaan. Moottoripyörät ovat lähellä sydäntä ja heti kun ikää tuli tarpeeksi, Assi hankki mopokortin ja oman Yamahan skootterin. Hänellä on fiilis, että vielä jonain päivä pitää saada oma moottoripyörä – ties vaikka sellainen lähtisi nyt messuilta mukaan.

4.   Lotta-Lisa Pulkkinen, 32, Joutseno 


Lotta-Lisa on perustanut kilpacheerleading seuran ja valmentanut aktiivisesti. Siellä hän on oppinut paljon itsensä ja hyvien vahvuuksiensa löytämisestä, sekä saanut tsemppiä, jota voi hyödyntää myös Miss MP -kilpailussa. Lotta-Lisa päätyi tutustumaan moottoripyöriin alun perin miehensä kautta, ja kipinä moottoripyöriin iski kunnolla viimekesänä Imatran ajoissa. Hän uskoo, että Miss MP -kilpailu voisi olla hänen ponnahduslautansa moottoripyörämaailmaan, ja tulevaisuuden haaveissa hänellä onkin oma pyörä.

5.   Sara Latikka, 24, Savonlinna 

   Saraa on aina kiinnostanut Suomen upea vesistö ja kalat. Hän seurasi kiinnostustaan ja nyt hän onkin ammatiltaan kalanviljelijä, jonka lisäksi hän opiskelee kalamestariksi. Saralla on tällä hetkellä kova moottoripyöräkuume, joka tuskin ainakaan helpottaa messujen aikana pyörien parissa vietetyn ajan jälkeen.

6.  Iina Pasanen, 23, Espoo 


Iinalle moottoripyörien maailma on jo tuttu ja häneltä löytyykin oma pyörä. Mieleenpainuvin reissu, joka sillä on ajettu, on kahden ystävän seurassa vietetty kesäpäivä, jolloin ajeltiin koko päivä auringonpaisteesta ja maalaisteistä nauttien. Ajamisessa hän nauttii siitä fiiliksestä ja omasta rauhasta minkä ajaessa saa kokea. Hän toivoo pääsevänsä tulevaisuudessa tekemään töitä moottoripyörien parissa erilaisissa tapahtumissa ja ehkäpä jossain alan liikkeessä.

7.  Emilia Nikula, 26, Oulu 


Emilian sydämenasia on kannustaa kaikkia tekemään kovasti töitä unelmiensa eteen. Häneltä löytyy jo työkokemusta erilaisista edustustehtävistä, sillä hän on tehnyt promootiota ja juontokeikkoja. Miss MP -kilpailun myötä hän toivoo urakehitystä ja työmahdollisuuksia tapahtuma-alalta. Salaisena aseenaan mp-maailmaan hän pitää oululaista rempseyttään ja työtä pelkäämätöntä asennettaan.

8.  Milla-Carita Mäkinen, 21, Helsinki 

Milla-Caritalle esiintyminen on tuttua, sillä hän on ollut avustajana tv-sarjoissa ja elokuvissa. Moottoripyörähenkisyys on näkynyt hänellä jo nuoresta asti, ja skootteri hommattiinkin heti kun ikää tuli tarpeeksi. Nyt myös kiinnostus omaa moottoripyörää kohden kasvanut sen myötä, kun äiti ja isäpuoli hommasivat moottoripyörät.

9.  Janika Ketola, 26, Rauma 


Janika haki mukaan Miss MP -kilpailuun, koska se vaikutti menevältä asenne kilpailulta. Janika uskoo, että hänellä on paljon annettavaa kilpailuun rock -henkisyytensä, rempseytensä sekä asenteensa kautta. Jos Janikalla joskus on oma pyörä, olisi se ehdottomasti pinkki. Ja mieluiten vielä nimenomaan pinkki Harrikka.

10.  Jana Boricheva, 20, Turenki 

  Janan matka moottoripyörämaailmaan alkoi jo vuosia sitten, kun hän rakensi Harley-Davidsonia projektipyöränä yhdessä isänsä kanssa. Jana asui 14-vuotiaana Italiassa, jossa hän pelasi lentopalloa. Juuri siellä alkoikin rakkaustarina Ducati-merkkisten moottoripyörien kanssa. Jana tykkää erityisesti sporttisista moottoripyöristä, ja nykyään yksi hänen suosikkipyöristään onkin Ducati XDiavell, koska se on sporttinen mutta samalla elegantti pyörä.

———————————————

MP 23 -moottoripyörämessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa perjantaista sunnuntaihin 3.–5.2.2023. Tapahtuman järjestää Helsingin Messukeskus yhteistyössä Teknisen Kaupan liiton Moottoripyöräjaoston kanssa. MP-messuilla esitellään uudet moottoripyörät sekä ajovarusteita ja -tarvikkeita. Tänä vuonna esillä on myös ennätysmäärä sähköpolkupyöriä. Tapahtuma on avoinna pe 3.2. klo 10–20, la 4.2. klo 9–18 ja su 5.2. klo 10–17. 

Uusin numero