Äänestä ja voita!

Äänestä vuoden moottoripyörää! Äänestämällä pääset kertomaan mielipiteesi ja osallistut samalla upeiden palkintojen arvontaan.

Tämän vuoden Motorcycles of the Year Award -äänestyksessä on mukana enemmän moottoripyöriä kuin aikaisempina vuosina, ja kategorioita on muokattu tuoreimpien trendien mukaan. Touring-luokka kattaa tänä vuonna myös Sporttouring-luokan. Allround-luokkaa on uusittu, ja äänestykseen on lisätty nyt myös Retro-luokka.

Yksi asia on kuitenkin ennallaan, nimittäin palkintojen määrä. Palkintoja on tarjolla monelle onnekkaalle, ja äänestämällä voit olla yksi voittajista.

Pääpalkintona on huikea pyörä, BMW R nineT Urban G/S – Upea 18 200 euron arvoinen pyörä käyttöön koko ajokaudeksi.

Muut palkinnot ovat:

  • Nahkapuku Course Alpha Pro, arvo 399,99 €
  • Bel-Ray Voitelu/hotiopaketti, arvo 112 €
  • Motul tuotepaketti, arvo 150 €
  • NUVIZ heijastus-näyttölaite, arvo 699 €
  • Givi tankki-laukku XS312, arvo 129 €
  • Shoei Qwest kypärä, arvo 400 €
  • Varikkotuki (aka/wtu) Proworks 2in1, arvo 29,99 €
  • MP-Sneakers Course Black, arvo 99,99 €

Kerro suosikkisi eri kategorioista (A–J). Ota siis hyvä asento ja varaa hetki aikaa prätkien parissa. Pääset vastaamaan myös muutamaan tärkeään lisäkysymykseen. Kysymme esimerkiksi suosikkiprätkätyyppejäsi ja suhtautumistasi erilaisiin tuotemerkkeihin. Moniin kysymyksiin voi valita useamman kuin yhden vastausvaihtoehdon.

Myös eri varuste- ja tarvikevalmistajat ovat kyselyssä edustettuna, ja pääset kertomaan, kuka sinun mielestäsi tarjoaa parhaat tuotteet.

Vastaamalla kysymyksiin osallistut myös arvontaan ja voit voittaa jonkun palkinnoista! Samalla saat oman äänesi kuuluviin. Meidän lisäksemme myös alan eri toimijat ovat kiinnostuneita lukijoidemme mielipiteestä, ja vastauksesi vaikuttavat siihen, millaisia tuotteita valmistajilla on tarjota jatkossa.

Vastaukset käsitellään nimettöminä, mutta jättämällä nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi voit olla yksi onnekkaista voittajista.

Klikkaa tästä ja osallistu kilpailuun!

Muista kutsua myös ystäväsi mukaan äänestykseen. Onnea kilpailuun!

Uusin numero