Aakko käynnisti vauhdikkaasti jääspeedwaykauden Ylitorniolla

Perjantaina ja lauantaina ohjelmassa oli harjoittelua ja sunnuntaina ajettiin leirin päätteeksi kilpailu, jossa samalla katsastettiin kuljettajia edustehtäviin.

Leiri onnistui jälleen hyvin ja lajivastaava Jouni Seppänen oli syystäkin tyytyväinen.

– Leiri oli oikein onnistunut. Järjestelyt pelasivat hienosti, suorituspaikat oli erittäin hyvät. Ratoja oli käytössä useampia ja kaikki pääsivät ajamaan niin paljon kun halusivat. Saatiin hyvä alku kauteen. Suuret kiitokset Ylitornion kunnalle, Jarmo Hirvasojalle, sekä koko talkooporukalle erinomaisesta leiristä.

Leirikisan maksimipistein voittanut Aakko oli myös tyytyväinen.

– Erinomainen leiri kaikkineensa, sai hyvän alun kauteen. Hienoa oli päästä ajamaan lähes vuoden tauon jälkeen. Sai ajaa paljon koko viikonlopun ajan.

– Kisa meni tänään ihan hyvin, tosin pitkä ajamattomuus näkyi otteissa. Järf (Mats) ajoi tänään ja koko leirin ajan tosi hyvin ja lujaa, töitä sai tehdä ihan tosissaan jotta mies pysyi takana.

– Kausi jatkuu mahdollisesti Santa Cupilla kuun lopussa, jos siellä jäätilanne ajamisen sallii. Sen jälkeen edessä on Challenge Itävallassa. Siellä pitäisi ajaa kahdeksan joukkoon, jotta paikka MM-sarjaan aukeaa. Se on kova kisa, mutta ei se miettimällä siitä kummene.

Aakko on jo nimetty Itävallan St Johannissa 25. tammikuuta ajettavaan Challengeen. Suomen toinen edustaja ilmoitetaan alkuviikosta.

Tulokset:
  1. Antti Aakko, IRR 15
  2. Mats Järf, VaMK 14
  3. Tomi Tani, P-KMK 13
  4. Timo Kankkunen, P-KMK 12
  5. Simon Gartmann, Saksa 10
  6. Jouni Seppänen, FMS 9
  7. Jussi Nyrönen, P-KMK 8
  8. Tomi Norola, IRR 7
  9. Jo Saetre, Norja 6
10. Matias Rantala, PirMM 6
11. Janne Vilponen, A-SMP 5
12. Jens Budden, Saksa 4
13. Krister Biskop, KMC 4
14. Henri Pekkala, OMK 3
15. Mika Helin, FMS 3
16. Markku Weckman, MP-Tuki 0

Samanlaisia ​​uutisia

Viimeisin numero