777 RR Motorsport MM-sarjaan

Viime vuonna perustetun tallin toiminta periaate, mahdollistaa lupaavien suomalaisten ajajien nousu lajin huipulle, on toteutumassa Pauli Pekkasen kohdalla. 777 RR Motorsportin ykköspilotti Pauli menestyi jo viime vuonna hyvin British Superbike EVO sarjassa.

Viimevuodelta taskussa on voitto Brands Hatchissa, viisi muuta palkintosijoitusta ja neljäs sija koko sarjassa. Kaudella 2011 Pauli siirtyi ajamaan British Supersport-sarjaa Triumphilla ja tämän tarkoitus on ollut kehittää kalustoa tulevaa MM-sarjaa silmällä pitäen.
Alkukausi Briteissä on ollut haastava pyörän suorituskyvyn suhteen tehoissa ja jousituksessa. Kesätauon jälkeen olemme edistyneet paljon ja pyörän kanssa ja se on antanut meille uskoa lähteä kokeilemaan myös MM-sarjaa jo tällä kaudella.

Tallipäällikkö Anssi Saarijärvi toteaa, ettei MM-sarjaan osallistuminen sinänsä tuo uusia haasteita, sillä meillä on jo ollut mukana taitava henkilökunta British Supersportissa. Tiimissä mukana ovat mm. Markku Saarinen ja MoTec-insinööri Mika Suominen. Tiimin Triumph on kilpailukykyinen ja lähdemme ensisijaisesti haastamaan muita Triumph-tiimejä.

On upeaa osallistua suomalaisella kuljettajalla ja suomalaisella tiimillä näin nopeasti MM-sarjaan. Kiitos jo etukäteen kaikille yhteistyökumppaneille, jotka ovat mahdollistaneet tämän, kiittelee tiimipäällikkö Anssi Saarijärvi.

Pauli Pekkanen kommentoi: On mahtavaa lähteä Magny Coursiin. Ajoin viimeksi siellä 2008 Supertstock 1000 FIM Cup-sarjaa ja rata on sieltä tuttu. Lähden ajamaan hyvällä positiivisella asenteella ja odotan mielenkiinnolla, minkälainen vauhti on MM-sarjassa.

Uusin numero