40-vuotias MP-Racing juhlii tarjouksin

MP-Racing täyttää 2015 kunnioitettavat 40 vuotta. Syntymäpäiviensä kunniaksi ja juhlistaakseen pitkää ikäänsä yritys tekee kauden 2015 aikana sarjan markkinointitempauksia. Huhti- ja toukokuussa MP-Racing tarjoaa uuden Sherco -enduropyörän ostajalle tuhannella eurolla alkuperäisiä varaosia tai lisävarusteita kaupan päälle.
 
Sherco -mallisto kattaa kaksi- ja nelitahtisen 250- ja 300-kuutioisen sekä 2015 vuodelle täysin uudistuneen 450-kuutioisen mallin. Perusversioiden lisäksi on mahdollista ostaa myös Factory-malli, joka on lähes identtinen kopio Matti Seistolan enduron MM-sarjassa käyttämästä ajokista.
 
Vakiomallinkin varustelu on vakuuttava, siihen kuuluu esimerkiksi billet T-kappaleet, Michelin renkaat, WP iskunvaimennus ja DID vanteet, minkä lisäksi Factory-malleissa hintaan kuuluu läpinäkyvä polttoainetankki, Factory tarrasarja, Blackbird satula karhealla päällisellä ja aikakorttitaskulla, umpinainen takajarrulevy sekä nelitahtisissa Acrapovic titaanipakoputkisto ja kaksitahtisissa FMF pakoputki ja äänenvaimennin.

Uusin numero