25 eurolla ohjatusti kokeilemaan rata-ajoa

Rataharjoitteluun tarvitset vain moottoripyörän ja ajovarusteet. Sen jälkeen homma on ajamista vaille valmis.

Track Punk Racing tarjoaa ensimmäistä kertaa radalle tuleville kuskeille sponsorointina puolet ajoharjoittelutapahtuman hinnasta. Lisäksi tarjolla opastusta ajolinjoihin. Alla Track Punk Racingin tiedote asiasta kokonaisuudessaan:

Varikot on hiljentyneet ja ratavuoroja peruttu, kun kilvettömien vakuutukset hipoo pilviä eikä uusia harrastajia vaan tule lajin pariin.. Ilman uusia ratailijoita ei ole ratapäiviä eikä näin treenausmahdollisuuksia.


Monet katukuskit luulee, että radalle pääsee vaan nopeat kisapyörät vaikka oikeesti kaikki ois tervetulleita, ihan piikeistä customeihin. Hitaassa ryhmässä saa mennä just niin hiljaa kun tahtoo. ?
25-27.7. (Klo 10-15) Ois hieno mahdollisuus tulla kokeilemaan. Silloin on MP-tuen järjestämä ajoharjoittelupäivä Alastaron moottoriradalla. Jos omistat moottoripyörän ja moottoripyöräilyyn tarkoitetut ajovarusteet, niin homma on ajamista vaille valmis.
Track Punk Racingin varikkoteltta työkaluineen on käytettävissä, järjestämme aloittelijoille opastusta rata-ajon perusasioihin ja lähdemme tarvittaessa ihan radalle näyttämään ajolinjoja yms.. Keitellään varikkoteltalle reilusti kahvia jos joku haluaa tulla vain haistelemaan varikon ilmapiiriä. ?
Tiimillä on myös kuvaaja radanvarressa, joten Facebookin ja muut mediat saa hukutettua ajokuviin heti ajojen päätyttyä, halutessaan saa vaikka actioncameran lainaan ja videot itselleen talteen.
Jottei homma vaikuttaisi kallilta (eihän ratamopoilu sellaista toki ole), niin tiimi sponsoroi puolet lipunhinnasta ensimmäistä kertaa radalla ajaville, jotka ovat ilmottautuneet meille ennen ensi perjantaita (22.7). (max 5 henkilöä) Hinta 25e/päivä/henkilö. Ilmottautumiset mailiin: jenni@trackpunkracing.com
Jos olet jo vähän kokeneempi niin lipun voit ostaa mp-tuen nettikaupasta.
http://www.mp-tuki.com/…/ajoharjoittelutapahtumat/ajoharjo…/
Nähdään radalla!

Uusin numero