​Honda ja Yamaha: “Emme ole kiinnostuneita Andrea Doviziososta”

On huhuttu, että italialainen kiinnostaisi sekä Hondaa että Yamahaa. Dovizioso kertoi itsekin jokin aika sitten, että hän oli jo aiemmin lähellä Honda-pestiä. Entinen Hondan tiimipäällikkö Livio Suppo ei kuitenkaan usko, että 31-vuotias Dovizioso kiinnostaa kärkitalleja.

”Ei ole salaisuus, että keskustelimme Dovin kanssa viime vuonna, kun Dani Pedrosan arveltiin olevan lähdössä muualle. Pidämme Dovista ja tiedämme, että hän on erinomainen kuljettaja. Nyt meillä ei ole kuitenkaan mitään tarvetta neuvotella hänen kanssaan”, Suppo sanoo Motorsport.comilla.

Myös Yamahan tiimipäällikkö Lin Jarvis kiistää huhut Yamahan kiinnotuksesta Doviziosoon.

”Rehellisesti sanottuna niissä huhuissa ei ole mitään perää, vaikka arvostankin häntä suuresti. Hän ajoi loistokauden Ducatilla, ja mielestäni hänelle itselleen on paras ratkaisu pysyä siellä”, Jarvis sanoi.

Ducatin urheilujohtaja Paolo Ciabatti myöntää, että sopimusneuvotteluissa Dovizioson kanssa kaudelle 2019 on paljon kyse ensi vuoden menestyksestä.

“Jos menestyt hyvin, olet aina vahvoilla neuvotteluissa. Voittava kuljettaja, kuten Dovi, on aina vahvassa asemassa, kun tallipaikkoja jaeteen. Kun neuvottelujen aika tulee, muistamme varmasti, että hän voitti Ducatille seitsemän kilpailua ja voittaa toivottavasti ensi kaudella lisää”, Ciabatti sanoi.

Uusin numero