​Aki Ajo tarjosi mahdollisuuden – osaako Danny Kent käyttää sen?

Aki Ajo otti hänet kuitenkin omaan tiimiinsä testikuljettajaksi, ja nyt Kent ajaa villillä kortilla Moto3-kilpailun Le Mansissa Red Bull KTM Ajon tiimissä.

Mitään isoja suunnitelmia tämän viikonlopun jälkeen ei ole, mutta hyvä suoritus Le Mansissa saattaisi taata Kentille lisää ajomahdollisuuksia Ajon tiimissä – tai herättää muiden huipputiimien kiinnostuksen.

Jos hän ei onnistu, se voi olla erittäin ratkaiseva tekijä 23-vuotiaan nuorukaisen uran jatkon kannalta. Kent ajoi Ajon tiimissä jo 2012 ja 2014, viime viikolla hän testasi KTM:n pyörää Jerezissä.

– Odotan Ranskan GP:tä todella paljon. Pidän Le Mansin radasta ja olen aina nauttinut siellä ajamisesta. Pääsin testaamaan pyörää viime viikolla Jerezissä ja samalla sain tutustua tiimin jäseniin, Kent kertoo Crash.netillä.

– On selvää, että tarvitsen lisää aikaa päästä täysin sinuiksi pyörän kanssa. Siihen nähden, että ajoin vain yhden päivän, teimme mielestäni loistotyötä. Kilpailussa annan itsestäni tiimin eteen 110 %, Kent lupasi.

– Haluan kiittää Red Bullia, ja Akia siitä, että he antoivat minulle tämän upean mahdollisuuden.

Kentin lisäksi tiimin kisakuljettajat Niccolo Antonelli ja Bo Bendsneyder ajavat Le Mansissa Red Bull KTM Ajon väreissä.  

Uusin numero