Barry Sheenestä tekeillä elokuva – katso traileri!

IO Films Australia ja Deep Spring Pictures UK ovat ilmoittaneet tekevänsä elokuvaa Barry Sheenen elämästä. Brittiläinen Sheene ajoi 500-kuutioisten maailmanmestariksi vuosina 1976 ja 1977. Sheene tuli tunnetuksi myös värikkäästä elämäntyylistään, johon kuului olennaisena osana tupakka, viina ja villit naiset. Osaltaan Sheenen kunniaksi voi laskea myös ratamoottoripyöräilyn tunnettuuden nousun ja hän oli ensimmäisiä kuljettajia, joka sai huomiota maailmanlaajuisessa mediassa.
 
Elokuva pohjautuu Sheenen tallikaverin Steve Parrishin ja Nick Harrisin miehestä kirjoittamaan kirjaan ”Barry: The Story of Motorcycling Legend Barry Sheene”, jonka pohjalta käsikirjoituksen ovat laatineet Ian La Frenais ja Dick Clement.
 
– On mahtavaa tehdä elokuvaa Barry Sheenestä, tuoda hänen tarinansa ja perintönsä valkokankaalle. Hän oli minun lapsuuteni sankari, ylistää elokuvan tuottaja Will Stoppard.
 
Elokuvan odotetaan valmistuvan vuonna 2017. Sitä odotellessa voi katsoa vaikkapa Youtubesta löytyvän, Sheenestä ja James Huntista kertovan elokuvan ”When Playboys Ruled The World”, linkki oikealla. 

Uusin numero