Yamahalta YZF-R125 Monster Energy Yamaha MotoGP Edition -erikoismalli

Yamahan täksi kaudeksi uudistuneesta YZF-R125 -sporttimallista tulee tarjolle myös Monster Energy -värityksellä varustettu erikoismalli.

Yamahan 125-luokan sporttimalli YZF-R125 sai tälle vuodelle uuden moottorin, jossa luokassaan ensimmäisenä on muuttuva venttiilinajoitus. Järjestelmää käytetään myös markkinoiden tehokkaimmissa sporttipyörissä ja aivan samasta syystä, sillä saadaan laajennettua tehoaluetta sekä lisää vääntöä. Yhdistelmäluistokytkin parantaa ajotuntumaa ja varmistaa kytkimen kevyen käytön. 

Kun YZF-R125:n suunnittelussa on selvästi haettu sekä isompien YZF-sporttimallien että MotoGP-luokassa käytettävän Moto YZR-M1-mallin muotoja, joten siinä mielessä kisavärityksen saanut erikoismalli on jopa odotettu. Valentino Rossin ja Maverick Vinalesin pyörien ulkonäkö heijastuu YZF-R125 Monster Energy Yamaha MotoGP Edition -malliin värityksellään ja suurikokoisilla Monster Energy -logoilla pyörän katteissa. Se on samalla kunnianosoitus MotoGP-kilpapyörille, ja se on tilattavissa valtuutetuilta Yamaha-jälleenmyyjiltä. YZF-R125 Monster Energy Yamaha MotoGP Editionin hinta on 5993 euroa.

 

Uusin numero