Yamaha XSR125 Legacy – pinnavannetta ja tyylikkäämpää maalausta

Yamaha tuo satapiikkiluokan retromalli XSR125:sta ulkoisesti tyylikkäillä yksityiskohdilla viimeistellyn Legacy-erikoismallin.

XSR125 Legacyssa klassinen tyyli yhdistyy nykyaikaiseen tekniikkaan. Se perustuu 2021 lanseerattuun XSR125-malliin. Uutuus sopii kaiken tasoisille kuljettajille, jotka hakevat helposti lähestyttävää, vahvasti vääntävää ja tyylikästä pyörää.

Luokkansa johtava 125-kuutioinen EU5-hyväksytty moottori tuottaa 11 kW:n tehon, joka on suurin sallittu teho A1-ajokorttiluokassa. Samaa voimanlähdettä käytetään myös MT-125 Hyper Naked- ja R-125 Supersport -malleissa. Yksi moottorin teknologisista avainominaisuuksista on Yamahan kehittämä VVA-järjestelmä, eli kierrosten mukaan muuttuvat venttiiliajoitukset. Tämä takaa optimaalisen tehon ja väännön koko käyntialueella ja sen myötä erinomaisen suorituskyvyn ja ripeän kiihtyvyyden.

Yamahan Deltabox-runko takaa kevyen käsiteltävyyden, tarkan ohjattavuuden ja miellyttävän ajokokemuksen. Metzeler Karoo -katurenkaat tarjoavat hyvän pidon tiehen ja kullanväriset pinnavanteet kruunaavat klassisen kokonaisuuden. Halkaisijaltaan 37 millimetrin USD-etuhaarukka istuu pyörän mustaan runkoon ja moottoriin.

Perusmallista Legacy eroaa kullanvärisillä pinnavanteilla, karkeampikuvioisilla Metzeler Karoo -renkailla, erikoismaalauksella ja -grafiikalla sekä kaksiosaisella äänenvaimentimen suojuksella. 

Värit, saatavuus ja hinta

XSR125 Legacy on saatavilla Historic Black -värisenä kullanvärisillä vanteilla, ja se saapuu Suomen jälleenmyyjille toukokuusta 2022 alkaen. Hinta 5 927 €. Perusmallin XSR125:n hinta on 5203 euroa.

Uusin numero