Yamaha avaa tehtaansa Italiassa ja Ranskassa

Motori Minarellin ja MBK Industrien tuotantolaitokset käynnistyvät 4. toukokuuta.

Yamaha Motor Europe on ilmoittanut käynnistävänsä Motori Minarellin tuotantolaitoksen Calderara di Renossa, Italiassa ja MBK Industrien tehtaan Saint Quentinissa, Ranskassa maanantaina 4. toukokuuta.

Toiminta molemmilla tuotantolaitoksilla keskeytettiin 16. maaliskuuta työntekijöiden turvallisuuden takaamiseksi jo ennen Ranskan ja Italian koronaviruksen vuoksi asettamia rajoituksia.

Tehtaiden toiminnan jatkaminen on kaksivaiheinen prosessi, jonka ensimmäinen vaihe tapahtui huhtikuussa. Tuolloin töihin palasivat ne henkilöt, joille se oli sallittua ja mahdollista rajoitusten puitteissa. Samalla työskentelyalueilla otettiin käyttöön Covid-19-turvatoimia ja valmisteltiin tuotantolaitoksia käynnistämistä varten. 

Toisessa vaiheessa aloitetaan vähitellen lopputuotteen valmistaminen uusia, työntekijöiden turvallisuuden ja hyvinvoinnin varmistavia käytäntöjä soveltaen.

– Eurooppalaisten moottoripyörä-, skootteri- ja moottoritehtaidemme avaaminen uudelleen näinä haastavina aikoina on erittäin positiivinen uutinen. Se ei olisi onnistunut ilman kaikkien osapuolten yhteistyötä ja toiminnan käynnistyessä uudet turvallisuusvaatimukset takaavat työntekijöidemme turvallisuuden. Tehtaiden käynnistäminen on myös tärkeää sen kannalta, että saamme jälleenmyyjillemme tuotteita, kun maat alkavat poistaa rajoituksia, kommentoi Yamaha Motor Europen toimitusjohtaja Eric de Seynes.

Uusin numero